"Am fost toata viata milionar si nu am stiut". Ce a descoperit un barbat dupa o usa din casa. Barbatul din Texas, Rue Ferguson a aflat ca un tablou mostenit din familie, care nici macar nu i-a placut niciodata si de aceea l-a pus dupa o usa din casa, valoreaza un milion de dolari. Barbatul a spus ca tabloul a fost cumparat de strabunicii lui in 1920, iar el a aflat acum ca este o opera importanta a pictorului mexican Diego Rivera. Rue Ferguson a fost de curand la un evaluator si a aflat ce comoara avea in casa. "Am crezut ca nu aud bine si i-am spus sa repete", a spus barbatul, potrivit stirileprotv.ro

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Cat costa sa angajezi un ucigas platit, in Romania. Un agent sub acoperire a vorbit in exclusivitate pentru emisiunea Ultima Ora, de la Romania TV, despre pretul unor astfel de ucigasi si modul in care se intra in contact cu acestia. "Pentru a omori pe cineva, pretul de platit este intre 8.000 si 15.000 de euro. Daca nu ai cunostinte in lumea interlopa e foarte greu sa ajungi insa la un astfel de profesionist. Trebuie sa stii pe cineva, care la randul sau te recomanda unor oameni. Nu ajungi niciodata sa vorbesti direct cu omul care face treaba. Toata negocierea se face printr-un intermediar si, oricum, baietii te verifica inclusiv la politie. Au relatii peste tot. Daca esti curat, va intalniti, discutati, la 15.000 de euro angajezi un profesionist. Vine si face treaba, a disparut, nu-l stie nimeni...".

Un preot brazilian s-a filmat in timp ce facea sex salbatic cu o enoriasa. O inregistrare video in care un preot brazilian intretine relatii sexuale cu o enoriasa a fost postat pe internet, filmuletul facand furori in retea. Inregistrarea a fost facuta chiar de preotul cu pricina, Manoel Macambira de Brito, cunoscut si sub numele de Dede. El s-a filmat in timpul unei partide de sex salbatic cu o femeie in varsta de 35 de ani, enoriasa si, in plus, maritata si mama a patru copii. Imediat dupa diufuzarea inregistrarii, preotul a fost exclus din randul clericilor, scrie Click.

Un barbat din Rusia a platit 65 de dolari unor amici ca sa ii omoare mama alcoolica. Un barbat din Rusia este acuzat de tentativa de omor, dupa ce si-ar fi angajat doi prieteni sa ii omoare propria mama, care obisnuia sa consume foarte mult alcool. Conform en.rian.ru, suspectul le-ar fi oferit la doi amici suma de 2.000 de ruble (65 de dolari) pentru a-i omori mama, deoarece acesta se saturase de comportamentul ei atunci cand consuma alcool. Procurorii sustin ca cei doi prieteni angajati au intrat prin efractie in casa femeii intr-o noapte, au lovit-o peste cap si au transportat-o pana intr-o padure din apropiere, dupa care au strangulat-o, au injunghiat-o de trei ori si au lasat-o acolo, potrivit stirileprotv.ro

Scena incendiara la o emisiune TV: doua vedete au facut sex, desi stiau stiau ca sunt filmate. Vedetele americane Heidi Montag si Spencer Pratt au fost surprinsi de "Fratele mai mare" in timp ce facea "nebunii" in pat, iar scenele au fost atat de "fierbinti" incat producatorii show-ului au decis sa nu le difuzeze in totalitate. Cele doua staruri din serialul american "Hills" au petrecut clipe incendiare, unul in compania celuilalt, departe de restul colegilor din casa "Big Brother". Partida dintre cei doi soti a fost surprinsa in cel mai mic detaliu de cele cinci camerele de luat vederi, amplasate in pereti, scrie Click.