Gradina Iadului, cel mai infricosator parc din lume! Tu ai avea curaj sa intri aici? Capete despicate, oameni sfasiati de animale, sange cat vezi cu ochii si diavoli care te supun la cele mai groaznice chinuri! Nu suntem in Infern, ci intr-un parc din Thailanda, care poarta sugestiv numele de "Gradina Iadului". Considerat de multi cel mai infricosator parc din lume "Wang Saen Suk Hell Garden", este situat in Thailanda, la 90 de minute de capitala Bangkok. Parcul ilustreaza viata de apoi in viziunea poporului thailandez. Mai exact, interpretari a ceea ce se intampla cu pacatosii care ajung in iadul budist. Aici, hotii sunt transformati in maimute, mincinosii in broaste, iar cei corupti in porci, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un barbat a fost obligat sa se insoare cu capra pe care o abuzase sexual. Barbatul pe nume Charles Tombe a fost obligat de batranii orasului sa o ia de nevasta pe capra pe care a abuzat-o sexual. Aceasta nu este insa singura problema a celui care a abuzat capra. Acesta ar putea sa fie nevoit sa plateasca si o zestre. "Batranii au spus ca nu ar trebui sa-l duc la politie, ci mai degraba sa-l fac sa plateasca o zestre pentru capra mea, pentru ca a folosit-o ca pe o sotie", a declarat vecinul lui Tombe, anunta Libertatea.

Paradox muzical: o violoncelista a reusit sa sustina un duet de una singura. Katinka Kleijn a interpretat ambele jumatati ale unui duet sambata seara. Mainile ei au cantat la violoncel, iar creierul, conectat la o pereche de casti care detecteaza semnale electrice, a "cantat" de unul singur. Duetul, scrie revista "Time", a explorat relatia dintre interpret si muzica sa. In timpul reprezentatiei, la Centrul Cultural din Chicago, Kleijn a purtat EMOTIV EPOC, o pereche de casti cu 14 senzori atasati de scalp care detecteaza undele cerebrale. In fata ei, un laptop arata un cuvant si cateva masuri. Ea canta astfel la violoncel, interpretand cuvantul de pe ecran. In acelasi timp, undele cerebrale, transformate in unde sonore, reactionau la cuvant, informeaza Click.

Destin incredibil! Cum a scapat de la moarte soferul macaralei de care s-a lovit elicopterul din Londra! Tragedia care a avut loc in sudul Londrei, ieri, cand un elicopter s-a izbit de o macara, putea fi fatala si pentru soferul masinii de ridicat. Norocul sau a fost insa ca nu se afla la serviciu in momentul fatidic. Operatorul de pe macara s-ar fi putut numara printre victimele incidentului tragic produs miercuri, la Londra, dupa ce un elicopter a intrat in autoutilitara. In urma accidentului, doua persoane, intre care si pilotul, si-au pierdut viata iar alte 13 au fost ranite, una fiind in "stare critica". O soarta care-l iubeste insa a facut ca soferul sa intarzie neasteptat de mult la serviciu, deoarece a trebuit sa-si duca micutii la scoala. Colegii sai de pe santier au declarat presei ca angajatul nu a intarziat niciodata la program, scrie Libertatea.

Atentie! Pestii din acvariu te pot ucide! Cercetatorii avertizeaza ca oamenii pot sa contracteze boli mortale de la pestii din acvariu. Este vorba de pestii tropicali care pot transmite afectiuni grave persoanelor cu sisteme imunitare scazute. Un studiu realizat de Universitatea de Stat Oregon a aratat ca un numar ingrijorator de mare de pesti tropicali sunt rezistenti la antibiotice. Fiind transportati din tari straine, ei pot provoca infectii bacteriene netratabile transmisibile la om. In mod obisnuit, antibioticile se folosesc la transporturile de pesti pentru a preveni raspandirea unor infectii si boli. Pesti adusi din Cambodgia, Singapore si Florida au fost testati in Portland, Oregon, si s-a descoperit ca, in proportie de 77%, erau rezistenti la antibiotice, anunta Click.