Scanarea creierului poate arata daca o persoana este sau nu rasista. Cercetatorii sustin ca scanarea creierului ar putea fi in curand folosita pentru a afla daca o persoana este sau nu rasista, potrivit Daily Mail. Oamenii de stiinta au examinat activitatea creierelor participantilor la un studiu in timp ce acestia se uitau la fotografii ale unor persoane de rase diferite. Prin examinarea activitatii cerebrale a unei anumite zone a creierului, cercetatorii au reusit sa "ghiceasca" culoarea pielii persoanei la care participantul la studiu s-a uitat, insa numai pentru acele persoane la care acest lucru se manifesta in mod puternic, informeaza Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Pictorial de senzatie cu ''reginele'' lui Gregorian Bivolaru! Guru si-a ales numai ''bunaciuni'' cu facultate. Scoala de yoga condusa de Gregorian Bivolaru, celebrul ''Guru'' despre care se spune ca s-ar ascunde in Suedia, se lauda pe copertele revistei proprii cu femei ''dotate'', fotografiate in toata splendoarea lor. In tot scandalul care dateaza de ani buni in prejma lui Bivolaru si a scolii sale de yoga, aparent exista si o parte ''frumoasa''. Femeile! Cele mai sexy dintre membre sunt personajele principale ale unor pictoriale fierbinti, facute publice atat in paginile revistei, cat si pe site-ul scolii de yoga. Integral in Cancan.

Uite ce sexy sunt pompierii cand protesteaza! In semn de protest fata de autoritati, pompierii din Spania s-au dezbracat la pielea goala si s-au asezat in fata sediului lor! Pompierii din oraselul Mieres, din nordul Spaniei, s-au saturat de guvernul care le tot taie din salarii, asa ca s-au apucat de protestat. Ei au confectionat, astfel, un banner, pe care au scris "Atat ne-ati taiat din salarii, incat nu ne-a mai ramas nimic!", informeaza Click.

Incredibil ce poate face acest artist chinez! Uite-l cum se camufleaza in cele mai fantastice scenarii! Artistul in varsta de 40 de ani si-a creat o adevarata reputatie, la nivel international, pentru modul in care reuseste sa creeze iluzii optice extrem de detaliate. El isi foloseste corpul drept fundatie pentru a-si exprima arta prin performanta, iar ceea ce realizeaza este de-a dreptul uimitor. In urma cu cateva zile, la galeria "Paris-Beijing" din Paris, artistul Liu Bolin si-a lansat expozitia "Hiding in the City", ce va fi deschisa pana in martie 2013, inclusiv, informeaza Cancan.

Acum te joci cu mine! Ce, crezi ca scapi? ''Stai asa, nu te mai zbate atat, ca nu-ti fac nimic, doar ne jucam!'' pare ca spune Charlie Parker, un baietel de 3 ani din Australia, care s-a luat la tranta cu un pui de crocodil care nu voia sa se joace cu el. Baietelul a fost crescut de mic printre reptile, pentru ca parintii lui detin un parc cu animale salbatice. El are deja un prieten foarte bun cu care se joaca mereu, un sarpe boa de 2,5 metri pe nume Pablo. Continuarea in Click.