Oul care face oua! Descoperirea incredibila a unui britanic! Un barbat din Marea Britanie a fost foarte fericit ca gaina sa, Rosie, a facut un ou gigant. S-a apucat sa-i pregateasca copilului sau o omleta, moment in care a facut o descoperire incredibila. Mandru nevoie-mare de oul imens pe care il gasise, Sean Wilson, din localitatea Waterloovile, a decis sa se filmeze in timp ce ii prepara din acesta o omleta copilului sau. Cu tigaia pe aragaz, britanicul s-a pus pe gatit. Cand a spart oul gigant a avut parte de o surpriza. Sean a gasit in interiorul acestuia ceva la care nu s-ar fi asteptat nimeni: un alt ou, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Obiceiuri bizare dupa moarte: Copii ingropati in scoarta copacilor, trupuri mancate de vulturi. Din cele mai vechi timpuri, moartea a fost considerata o trecere dintr-o lume in alta. Fiecare popor, religie sau civilizatie are un mod diferit in care isi trateaza mortii. Cele mai bizare traditii sunt prezentate in randurile de mai jos. Multe dintre ele sunt practicate si astazi, in timp ce altele au fost interzise. Fiecare traditie mortuara are la baza o anumita credinta. Ceea ce poate parea bizar pentru o anumita persoana, este considerat normal pentru alta. Aceste traditii au radacini adanci in credintele locale. Populatia insulei Tana Toraja din Indonezia are o bogata traditie privind ritualurile mortuare. Daca un copil moare inainte sa ii creasca dintii, el este ingropat in interiorul unei copac, intr-o scobitura. Copacul continua sa creasca, absorbind si corpul copilului. Potrivit credintelor locale, vantul ce bate printre copaci va duce sufletul copilului departe, anunta RTV.

E oficial! Sexul cu prezervativ e la fel de placut. Barbatii nu gasesc ca este dificil sa-si mentina erectiile cand isi pun prezervative, potrivit unui nou studiu realizat in SUA. Acest studiu arata ca, atat femeile, cat si barbatii, se bucura de placerile sexului in aceeasi masura cu prezervatic, ca si fara acesta. Expertii spera ca mesajul pe care il transmit, astfel, va ajuta la scaderea numarului de infectii transmisibile pe cale sexuala. La studiu au participat femei si barbati cu varste cuprinse intre 18 si 59 de ani care au raspuns la un chestionar despre placerea resimtita in timpul sexului protejat, respectiv neprotejat, informeaza Click.

A aparut masina care merge cu aer! Concernul PSA (Citroen- Peugeot) a prezentat recent o noua propunere de tehnologie hibrida, care, in locul bateriilor electrice, foloseste solutia aerului comprimat. Primul exemplar e programat sa iasa pe piata in 2016. Sistemul Hybrid Air este format dintr-un motor pe benzina, un compresor de aer, o pompa hidraulica (cu rol de motor de propulsie, alimentat de aerul comprimat) si o transmisie automata special conceputa. Sistemul Hybrid Air poate functiona in trei moduri: doar pe benzina (la viteze mari, specifice autostrazii), combinat (la demaraje sau pe soselele normale), dar si exclusiv pe aer (la viteze sub 50 km/h, in trafic urban), scrie Libertatea.

Casa asta de 1,75 m lungime costa cel putin 146.200 euro. Te bagi? Casa cea mai mica din Belgia a fost scoasa la vanzare. Este vorba de fapt de un apartament de la parter cu latimea de 2,75 metri si lungimea de 1.75 metri. Apartamentele de la etaj sunt putin mai mari, de 16 metri patrati fiecare. Imobilul, cu patru etaje, construit in secolul XVII, este situat la doi pasi de celebra Grand-Place din Bruxelles, in strada Marche aux Fromages, inghesuit intre o pizzerie si un magazin de suveniruri. Licitatia pentru cel mai mic apartament din Belgia va avea loc la 6 februarie, cu pretul de pornire de 146.200 euro (circa 640.000 lei), anunta Click.