Colectia de femei care nu mai stiu unde sa se pozeze ca fie vedete! Femeilor le place sa fie admirate, fotografiate si indelung adulate, dar asta nu inseamna si ca, de fiecare data cand isi propun, le reuseste. De la explozia retelelor de socializare, fiecare domnita singura viseaza sa isi gaseasca alesul daca pune pe internet poza potrivita. Numai ca atunci cand accepta sa faca fotografii in ipostaze inedite, habar n-au ca, de fapt, sunt doar penibile. Integral in Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Traieste cu 29 de lupi. Werner Freund, un neamt de 79 de ani, traieste in rezervatia pe care a construit-o in Merzig, Germania, alaturi de 29 de lupi ce sunt grupati in sase haite si provin din Europa, Siberia, Canada, regiuni arctice si mongolice. Barbatul, fost parasutist profesionist, a adoptat animalele de cand erau pui de la gradini zoologice sau din diferite parcuri de animale, relateaza Libertatea.

Porumbelul pacii, luat la bataie de un pescarus nervos, chiar sub ochii Papei. La finalul slujbei de duminica, Papa Benedict XVI a eliberat un porumbel alb, simbol al pacii eterne si al bunei intelegeri dintre popoare. Intr-o clipita, din inaltul cerului s-a ivit un pescarus care ignorand momentul solemn l-a luat la bataie pe nevinovatul porumbel. Evenimentul s-a produs sub ochii Papei si a facut ca toasta lumea prezenta la slujba sa amuteasca. Continuarea in Click.

Ciudatele confesiuni ale femeii care vede ingeri. Lorna Byrne e o femeie ciudata din Marea Britanie e convinsa ca vede ingeri si vorbeste cu ei chiar de cand era copil. Mai mult, ea spune ca majoritatea micutilor intra in contact cu aceste entitati. "Cei mai multi coboara pe Pamant prin noiembrie si stau pana dupa Craciun. Poti sa vezi asa, niste lumini puternice lasandu-se usor spre pamant", a povesteste Lorna. Femeia sustine ca ingerii arata diferit unii de altii si nu sunt neaparat asa... ca in povesti. Continuarea in Libertatea.

Vulpea asta se crede caine de vanatoare. Pentru vulpita Roxy, iesirea la plimbare, in compania cainilor de vanatoare, nu mai e de mult un motiv de panica. Si asta pentru ca de 13 ani, de cand a fost adoptata de o organizatie non-profit de salvare a animalelor din Nuneanton, Marea Britanie, Roxy a inceput sa se creada caine de vanatoare. Cand iese la plimbare cu Rosie Clinton, de 19 ani, este mai ceva ca un ogar care adulmeca prada si pandeste, sustine tanara care are grija de ea, scrie Click.