Si-a iesit din minti! Ce a descoperit un barbat in sicriul nevestei sale. Un barbat si fiica sa se pregateau de inmormantarea femeii care le fusese nevasta, respectiv mama, cand, dorind sa o vada pentru ultima data au deschis capacul sicriului si au avut un soc. In sicriul pe care il primisera cu capacul inchis de la morga, barbatul si fata lui, originari din Africa de Sud, au descoperit cadavrul unei femei necunoscute, noteaza Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Va vine sa credeti? Pitonul asta a fost angajat ca dadaca. Un tata din China a gasit bona perfecta pentru fiul sau! Este vorba de un piton urias de 100 de kilograme, care are grija de Azhe, un baiat de 13 ani din Dongguan, sudul Chinei. In loc sa-l tina in cusca, copilul il saruta pe ditamai "serpoiul" de 4,5 metri lungime. "Nu ma strange niciodata prea tare", spune Azhe, care are sarpele de 7 ani, scrie Click.

Un hacker a santaj 350 de femei, obligandu-le sa se dezbrace. Un hacker este acuzat ca a santajat mai multe femei, obligindu-le sa se dezbrace in fata camerei web, dupa ce le furase informatii din computere. Americanul Karen Gary Kazaryan a ajuns sa fie urmarit de FBI, dupa ce a spart mai multe conturi de email, Facebook sau Skype ale unor femei si apoi s-a folosit de informatiile obtinute pentru a le santaja, informeaza Libertatea.

Cum se formeaza gandurile intr-un creier. Experiment filmat in premiera. Unul dintre cele mai mari mistere ale creierului au fost explicate in premiera printr-o inregistrare realizata de o echipa de oameni de stiinta din Japonia. Inregistrarea a fost realizata in interiorul creierului unui peste de apa dulce, in care s-a introdus o sonda speciala fluorescenta care detecteaza activitatea cerebrala, anunta stirileprotv.ro

Universitatea care plateste mii de euro pentru ca studentele sa invete sa aiba orgasm. Pare o gluma, dar este cat se poate de serios. Universitatea din Minnesota organizeaza un curs intitulat "Orgasmul feminin" in cadrul caruia se dezbat sexualitatea si placerea. Sustinatorii, dar si incepatorii in materie de orgasm sunt bineveniti sa invete tot ceea ce au nevoie sa stie, de la orgasme multiple, la misteriosul punct G," arata anuntul postat in calendarul oficial al scolii, noteaza Libertatea.

Secretele unuia din cele mai cunoscute monumente ale lumii. Ce au gasit arheologii sub Colosseum. Lucrarile de restaurare ale unui pasaj subteran din Colosseum au scos la lumina informatii nestiute pana acum despre acest monumente celebru in intreaga lume. Arheologii au descoperit pe peretii pasajului care leaga nivelul 2 de nivelul 3 mai multe fresce si graffiti antice, care infatiseaza simboluri falice. Desenele fusesera pana acum acoperite de straturi de roca calcifiata, relateaza Associated Press. Prin urmare, in trecut, pe vremea luptelor cu gladiatori, aceasta arena era decorata pitoresc, dar din pacate mare parte din fresce s-a pierdut, pastrandu-se numai 1%, informeaza stirileprotv.ro