Fiscul din Statele Unite nu iarta pe nimeni: "Patesti taxa sau faci sex cu mine!" Vincent Burroughs, de 40 de ani, din localitatea Fall Creek, statul Oregon, SUA, a dat-o in judecata pe o angajata de la agentia guvernamentala care colecteaza impozitele pe venit si alte taxe (IRS) pe motiv ca l-a fortat sa faca sex cu ea, potrivit "Huffington Post". Femeia, numita Dora Abrahamson, in varsta de 40 de ani, l-a contactat pe Burroughs in legatura cu o taxa pe care trebuia s-o plateasca in august 2011. "Stia cine sunt si parea bucuroasa ca a descoperit ca nu am platit si ca trebuia sa ne intalnim", a povestit barbatul. Abrahamson a flirtat cu el, la telefon si prin mesaje, ba chiar i-a trimis si o poza cu ea imbracata in lenjerie intima. Burroughs zice ca a rezistat avansurilor ei pana in momentul in care aceasta s-a prezentat acasa la el intr-o tinuta provocatoare. "Zicea ca poate fi o catea sau draguta", ca ar putea sa-i puna sau nu penalitati pentru neplata taxei, sau sa il ierte, daca face sex cu ea, sustine barbatul, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Interdictie din 1800, anulata in 2013: Pariziencele pot oficial sa poarte pantaloni. Pare de necrezut, dar abia acum, in 2013, pariziencele au capatat dreptul legal de a purta pantaloni, chiar daca nu mai tin in mana "ghidonul unei biciclete" sau "fraiele unui cal". Interdictia ca femeile din Paris sa poarte pantaloni a fost partial ridicata prin doua circulare, in 1892 si in 1909, care au autorizat femeile sa poarte pantaloni, insa doar "daca acestea tin in mana un ghidon de bicicleta sau fraiele unui cal". Un senator de dreapta, Alain Houpert, s-a declarat intristat, intr-o scrisoare adresata ministerul pentru Drepturile femeilor, in iulie 2012, de faptul ca in dreptul francez este inca in vigoare un text de lege care stipuleaza ca "orice femeie care doreste sa se imbrace ca un barbat trebuie sa se prezinte la Prefectura de politie pentru a obtine autorizatia necesara", anunta Libertatea.

Scandal la Miss Germania: "Fundul asta nu-i al meu!" Mare scandal in Germania! O fotografie in care isi arata fundul ar putea s-o coste titlul pe Miss Saxonia-Anhalt, Juliane Seyffert, in varsta de 23 de ani, scrie Bild. Potrivit unui anonim, ea ar fi pozat in pielea goala, ceea ce este strict interzis de regulamentul concursului de frumusete. Juliane Seyffert a fost incoronata Miss Saxonia-Anhalt in luna ianuarie. La doua zile dupa ce a castigat competitia locala, un anonim a trimis la Miss Germany Corporation (MGC) o poza provocatoare a unei femei care isi arata fundul, sustinand ca aceasta este Juliane Seyffert. Miss Saxonia-Anhalt se jura ca nu e fundul ei in fotografie, informeaza Click.

Fenomen spectaculos - Doua tornade uriase au aparut pe Marea Mediterana! Marea Mediterana a fost lovita de un fenomen mai rar in aceasta zona a lumii: o tornada pe ape. Turista Isabelle Fillippini si familia sa se aflau in insula Corsica si admirau marea, cand gigantica tornada a aparut la orizont. Femeia si-a luat repede aparatul de fotografiat si a realizat cateva imagini cu fenomenul. Aceasta isi petrece vacantele in Corsica inca de cand era mica, insa aceasta a fost prima oara cand a vazut nu una, ci doua tornade pe Mediterana. Prima tornada a durat circa 10 minute, dupa care a disparut. 20 de minute mai tarziu a aparut o alta tornada, scrie Cancan.

Imagini incredibile surprinse la cutremurul in urma caruia s-a scurtat ziua. Un documentar realizat de o televiziune japoneza despre puternicul cutremur din Tohoku, care a avut loc in martie 2011, arata imagini incredibile surprinse in timpul producerii seismului. La inceputul lunii martie, japonezii vor comemora doi ani de la cutremurul Tohoku, a carui intensitate a fost de 9,1 grade pe scara Richter, potrivit Centrului american pentru alerte de tsunami in Pacific. Imaginile surprinse in timpul seismului sunt de-a dreptul incredibile, japonezii surprizand cat de violenta a fost, de fapt, miscarea telurica. Cutremurul a durat circa sase minute si a fost urmat de o serie de replici de magnitudine mare si de un tsunami de mare amploare. Valurile tsunamiului au ajuns pana la zece metri in inaltime, anunta Click.