A ramas fara dinti dupa ce a baut 8 litri de Cola pe zi. Medicii tot spun ca sucurile acidulate sunt daunatoare, dar multi nu tin seama de acest lucru. La fel a procedat si un tanar australian care la 25 de ani si-a pierdut toti dintii din cauza obiceiului nesanatos de a bea opt litri de Cola pe zi. William Kennewell are de tras din cauza dependentei sale de Cola. Acesta a ramas la 25 de ani fara dintii din gura si s-a imbolnavit de septicemie. Acum australianul este nevoit sa poarte proteza. "Obisnuiam sa beau in fiecare zi intre sase si opt litri de bauturi racoritoare, mai ales Cola si asa am ramas cu doar 13 dinti, dar si ei au fost scosi", a spus tanarul, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Vrei sa mirosi a bani, bere sau a sunca? Spala-te pe maini! Domnii care vor sa miroasa a bani si sa atraga fetele ca un magnet, au acum o solutie simpla. Isi cumpara sapun cu miros de bani si se spala cat mai des. Trebuie sa aiba grija numai sa nu exagereze pana isi distrug pielea de atata spalat! Adam Anderson, un anteprenor de 27 de ani din Nebraska, satul de parfumurile feminine din sapunuri, de liliac sau lavanda, s-a hotarat sa creeze unele cu mirosuri mai barbatesti. Asa i-a venit ideea sa puna pe piata sapunurile cu miros de bani, de sunca, de bere si de pamant. Folosind bucataria pe post de laborator, Anderson a creat 20 de sortimente de sapunuri, printre care se mai numara cele cu miros de foc in aer liber, de cafea, de canabis si de vin rosu, anunta Click.

Uite ce a gasit un britanic intr-un pachet de carnati cumparat din supermarket! Un britanic a avut parte de intamplarea vietii dupa ce a cumparat un pachet de carnati de la supermarket. Acesta a gasit in pachet un dinte uman. Tony Hinds in varsta de 27 de ani avea de gand sa prepare carnatii luati de supermarket pentru petrecerea de ziua sa. Cand a deschis ambalajul, acesta a gasit o chestie neobisnuita in carnat. La o privire mai atenta, tanarul a vazut ca ceea ce gasise era de fapt un dinte de om. Acesta a contactat conducerea supermarketului insa reprezentantii magazinului i-a oferit drept consolare un cupon in valoare de 25 de lire sterline, informeaza Libertatea.

Caz unic in Romania! Fotbalist dorit de Dinamo scos la vinzare la mica publicitate! Unirea Alba Iulia a intrat in procedura de insolventa, iar cazul lui Eduard Schuller este unul unic in Romania. Asta pentru ca administratorul judiciar al clubului, Florinel Oprinca, a dat anunturi in doua ziare in care era scos la vinzare la mica publicitate. Se anunta ca licitatia este programata pentru 12 februarie, conform ziarulunirea: "pe baza de oferte de pret a jucatorului Schuller Eduard George, fundas central. Orice club interesat in cumpararea jucatorului trebuie sa obtina acordul in scris al jucatorului, acord care trebuie sa fie depus la sediul administratorului judiciar", scrie GSP.

Cata vointa! Practica skateboardingul desi e orb! Tommy Carroll este un baiat din SUA care practica skateboardingul. Poate parea o indeletnicire ca a oricarui alt tanar, dar Tommy practica acest sport desi este orb de la varsta de doi ani. Tommy Carroll, in varsta de 18 ani, este din orasul Glenview, Illinois. Povestea lui este impresionanta. Tanarul se trezeste de dimineata si merge in parcul de skating, unde se antreneaza din greu, in ciuda faptului ca nu vede de la varsta de doi ani. Tommy practica skateboarding de la zece ani, anunta Click.

Avion prabusit din cauza unui crocodil. Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in Congo, din cauza unui crocodil care se afla la bord, adus pe ascuns de un pasager. Reptila a provocat o adevarata invalmaseala in cabina avionului la bordul caruia se aflau 20 de pasageri. Aeronava s-a prabusit peste o casa, la scurt timp dupa decolare. 19 pasageri ai avionului au murit. Singurul supravietuitor a povestit ca reptila a iesit dintr-o geanta sport. Pasagerii s-au speriat si s-au inghesuit in partea anterioara a avionului, spre cabina pilotilor, astfel ca aparatul de zbor s-a dezechilibrat si s-a prabusit. Crocodilul a supravietuit accidentului aviatic, insa a fost ucis, in cele din urma, cu o maceta, informeaza Libertatea.