Banca i-a dat credit pentru ca s-a culcat cu 900 de barbati. Rebecca Dakin, o femeie de 37 de ani din Derbyshire, a dezvaluit ca a obtinut fara probleme un imprumut de 300.000 de lire (circa 1,5 milioane lei) dupa ce a spus ca lucreaza ca prostituata. Prostitutia pare ca aduce venituri sigure in Marea Britanie. Cel putin asta se intelege din faptul ca Rebecca Dakin a obtinut imediat un credit imobiliar dupa ce a spus functionarilor bancii ca a facut sex cu 900 de barbati si ca lucreaza de 9 ani ca escorta. Femeia a cerut imprumutul pentru a-si cumpara o casa de lux. Ca sa fie foarte convingatoare, Rebecca a precizat ca are castiguri sigure, de 1.400 lire (circa 7.200 lei), pentru o partida de sex, si ca un barbat de 70 de ani este clientul ei favorit. In plus, femeia a dat asigurari ca in perioada zilei de Sfantul Valentin, de la 14 februarie, are clienti pe banda rulanta, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Asa arata femeia cu cea mai mare barba din lume. Vivian Wheeler este intr-adevar o femeie unica. Din cauza unei afectiuni la glanda tiroida, americanca de 64 de ani a devenit femeia cu cea mai lunga barba din lume si a intrat chiar si in Cartea Recordurilor. Barba lui Vivian Wheeler masoara aproape 30 de centimetri si, daca nu ai stii, ai jura ca aceasta este... barbat. Americanca nu si-a mai ras barba din 1993 si a spune ca a incetat sa mai fie complexata de imaginea ei de cand a intrat in Cartea Recordurilor, anunta Libertatea.

Castigi 23.000 de euro daca locuiesti aici 8 luni pe an! Te-ai saturat de haosul orasului si ai vrea sa locuiesti, o perioada, departe de aglomeratie? Ei bine, acum poti pentru ca postul de manager al unei insule nelocuite din Scotia este scos la concurs! Salariul? 2.900 de euro pe luna (12.800 de lei). Ca sa nu fii totusi singur, compania care te va angaja va mai trimite pe cineva cu tine pe insula Inchcolm. Impreuna veti imparti o vila cu doua dormitoare in fiecare an, din martie pana in octombrie. Casa este echipata cu toate cele de trebuinta, singurul lucru pe care va trebui sa il aduci cu tine fiind mancarea, informeaza Click.

Doi tineri, surprinsi de camerele Google Street View facand sex intr-o cabina de proba. Doi tineri au fost surprinsi facand sex intr-un magazin de haine din Franta - cu camerele Google Street View. Cei doi erau in mijlocul unei sesiuni de sex intr-o cabina de proba atunci cand au fost fotografiati, potrivit The Mirror. Ultimul lucru pe care cei doi si l-ar fi imaginat, probabil, este ca imaginea cu ei intr-o ipostaza intima va ajunge online si va deveni virala. Google realizeaza acum imagini in interiorul spatiilor comerciale - si acesti doi indragostiti au fost prinsi literalmente cu pantalonii in vine. Imaginea hilara a fost surprinsa in magazinul sport Krakatoa, in statiunea de schi Briancon, din Franta, scrie RTV.

Au vandut carne de cal pe post de semipreparate de vita. Compania suedeza Findus a recunoscut ca lasagna congelata cu carne de vita, comercializata in Marea Britanie, contine de fapt carne de cal in proportie de 99 la suta. Compania Findus nu a precizat de cand foloseste carne de cal pentru a prepara "lasagna cu carne de vita". Carnea de cal utilizata pentru prepararea produselor alimentare congelate ar putea contine medicamente al caror risc pentru sanatatea umana nu este cunoscut, scrie Daily Mail. Pachetele de lasagna au fost fabricate de compania franceza Comigel, la o fabrica din Metz, care produce alimente in special pentru supermarketurile Tesco si Aldi din Marea Britanie si Europa, anunta Libertatea.

Stripperii si-au asigurat penisurile cu 96.000.000 de lire. Un grup de stripperi din Marea Britanie a fost nevoit sa faca asigurari pentru organele genitale pentru a se proteja de "atacurile femeilor". Tinerii si-au asigurat "barbatiile" pentru 96 de milioane de lire sterline (492 milioane lei), potrivit ziarului "Daily Mail". Ei au luat aceasta hotarare dupa ce unul dintre ei a fo"st apucat de organele genitale de o femeie in timpul unui show. Aceasta l-a zgariat atat de rau, incat nu a mai putut sa evolueze in spectacole timp de doua saptamani. "Atacul" s-a intamplat in mai anul trecut, cand o femeie din multime s-a napustit pe scena si l-a apucat de organul sexual pe Zane Hopkins, de 28 de ani, informeaza Click.