Fabulos! "La opt ani am avut primul orgasm! Acum am 50 pe zi". Tanara sufera de o boala care ii provoaca senzatia de placere intensa de zeci de ori pe zi, din cele mai simple cauze. "Pot sa am orgasm cand merg cu masina, din cauza denivelarilor de pe drum, cand e muzica prea tare, din cauza vibratiilor, cand zbor cu avionul sau cand imi vibreaza telefonul mobil", a povestit Amanda Gryce, tanara de 22 de ani. Fata a avut primul orgasm la varsta de opt ani, iar de pe la 13 ani, numarul acestora a crescut la cateva zeci pe zi, incat uneori avea probleme si sa stea linitstita la ore, in clasa, scrie Libertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Il calca in picioare! O fata bate fara mila un baiat in toaleta unui club pentru ca el a refuzat sa faca sex. Camera de supraveghere din toaleta unui club din Statele Unite a inregistrat scene greu de imaginat. O fata si-a batut partenerul pe care tocmai il agatase din cauza ca acesta i-a refuzat avansurile sexuale. Inregistrarea de cateva zeci de secunde ii arata pe cei doi in timp ce se saruta cu pasiune. La un moment dat, adolescenta lasa jos sticla cu sampanie pe care o avea cu ea, pregatita sa treaca mai departe. Surprinza: tanarul pare sa se opuna propunerii de a face sex chiar in toaleta! Jignita, fata reactioneaza extrem de violent: il palmuieste de cateva ori, il da cu capul de peretele incaperii si, doborat la pamant, il loveste cu picioarele fara mila, anunta Click.

Fata asta sexy distruge miturile despre blonde! Afla ce poate face. Lauren Marbe are 16 ani, e blonda, sexy si... uimitoare. Ce poate sa faca? Practic, orice isi propune, avand in vedere ca are un IQ imopresionant. Lauren s-a inscris la un test MENSA pentru amuzament. Nu se gandea ca o sa afle ca e mai inteligenta si decat Einstein. Blonda de 16 ani din Essex, Anglia, isi petrece timpul liber in oras cu prietenele, citeste reviste pentru adolescenti, merge la shopping, isi face manichiura, merge la coafor si... nu prea ar da semne ca e atat de inteligenta. Totusi, in urma testelor a aflat ca are un IQ de 161, potrivit MENSA, fiind astfel inaintea unor mari ganditori, precum Albert Einstein, Stephen Hawking sau Bill Gates, informeaza Libertatea.

Ai sa mori de ras! Un baiat s-a imbracat fix ca unii utilizatori de pe Facebook si apoi le-a cerut prietenia! Internetul este nemarginit, iar odata cu aparitia Facebook-ului, lucrurile au luat cu adevarat "razna". Reteaua de socializare nu este doar o sursa de a lega noi prietenii sau noi relatii, sau una de stiri, ci si una de amuzament, in care tot felul de lucruri ciudate iau loc. Spre exemplu, utilizatorul cu porecla de "CasinoRoy" a cautat pe Facebook oameni cu acelasi nume ca al lui si apoi le-a cerut prietenia. Insa nu a facut acest lucru intr-un mod obisnuit - baiatul s-a imbracat exact ca in fotografia de profil a oamenilor carora le-a dat "add". Evident, reactiile nu au incetat sa apara: "Cine naiba esti?" sau "Ce se intampla?", scrie Cancan.

Au sarbatorit in sanii goi demisia Papei! Activistele de la gruparea Femen au pus la cale o noua actiune topless, de data aceasta pentru a sarbatori plecarea Suveranului Pontif Benedict al XVI-lea de la Vatican. Opt membre ale gruparii s-au dezbracat marti dimineata in naosul catedralei Notre- Dame din Paris. Tinerele au intrat in catedrala impreuna cu grupurile de turisti, imbracate in paltoane lungi. Femen-istele au renuntat la haine imediat ce au ajuns in apropierea a trei clopote noi amplasate in naos. Cu sanii la vedere, tinerele au batut cu lemne in clopote si au strigat din toti rarunchii "Pope no more"! Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, ele aveau inscriptionate pe piele mesaje precum "Bye bye Benedict", "Pope game over" si multe altele, anunta Click.

Pericolul din Pacific! Ce se ascunde la 2.800 de metri, pe fundul oceanului. O echipa de cercetatori de la Universitatea din Utah a facut o predictie socanta: sfarsitul lumii ar putea sa vina de pe fundul oceanului Pacific. Se pare ca pe fundul oceanului, la o adancime de aproximativ 2.800 de metri se formeaza un vulcan care, daca va erupa, va distruge intregul Pamant. Descoperirea a fost facuta initial de geologul Michael Thorne, care a analizat propagarea undelor seismice in centrul Terrei. Atunci a observat placile fragmentate care se modifica incet, formand conul unui super-vulcan care ar putea sa erupa si sa distruga totul. Din fericire, acest lucru este posibil peste 100 de milioane de ani, in cazul in care evolueaza ca pana acum, dar, totusi, pericolul ne pandeste din adancuri, chiar daca nu pe noi, ci pe urmasii urmasilor nostri, informeaza Libertatea.