Companie de taxiuri conduse si destinate exclusiv femeilor, intr-o tara in care reprezentantele sexului frumos se tem pentru siguranta lor. Intr-o tara in care toate posturile importante sunt ocupate de barbati, o companie indiana de taxiuri din New Delhi s-a decis sa schimbe aceasta ierarhie, angajand numai femei, relateaza BBC. Serviciul de taximetrie intitulat ''Taxiuri pentru femei, conduse de femei'' apartine companiei Sakha Consulting Wings. Decizia de a angaja numai reprezentante ale genului feminin a venit dupa ce o studenta a fost violata si ulterior ucisa in New Delhi. Dupa acest eveniment tragic, au aparut mai multe cazuri de femei care au marturisit faptul ca au fost adesea hartuite, mai ales in mijloacele de transport in comun, scrie Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Oamenii de stiinta avertizeaza: Un vulcan ar putea distruge omenirea. Conform cercetarilor efectuate in ultimii ani, distrugerea omenirii ar putea avea drept cauza eruptia gigantica a unui supervulcan ce se formeaza deja pe fundul Oceanului Pacific. La o adancime de circa 2.800 de metri, placi tectonice fragmentate se modifica lent, formand conul unui vulcan urias, care ar putea sa erupa si sa distruga zece milioane de specii, din cauza gazelor vulcanice si a cenusei, care se vor imprastia pe tot globul, informeaza Libertatea.

Vrea 1.025.000 euro, dupa ce i-a murit cainele in operatia estetica. Nu mai putin de 105.000 de euro (460.500 de lei) a dat Mr. Yu pe cainele sau in urma cu trei ani. Vrand sa ii creasca valoarea, l-a dus la o clinica veterinara de lux sa il opereze de riduri. Insa... dulaul a murit pe masa de operatie. Mr. Yu a primit cu greu vestea ca animalul a pierit in timpul operatiei. A cerut analize aprofundate si a descoperit ca vina a apartinut anestezistului. Integral in Click.

Argentina e revoltata! Se iubeste cu cel care i-a ucis sora. In 2010, Johana Casas, 19 ani, unul dintre cele mai cunoscute manechine din Argentina, a fost impuscata in cap de iubitul ei de atunci, Victor Cingolani, chiar inainte sa-si serbeze ziua de nastere. Ucigasul a fost condamnat la 13 ani de inchisoare, dar cu toate acestea, ieri, de Sfantul Valentin, s-a casatorit cu sora geamana a celei pe care omorat-o cu sange rece, relateaza Libertatea.

A vandut casa mamei ca sa faca sex cu o prostituata. Profesorul de pian britanic David Butler, de 69 de ani, i-a furat bijuteriile, economiile de o viata si in cele din urma i-a vandut si casa mamei lui de 95 de ani pentru a face sex cu o prostituata. Barbatul se indragostise nebuneste de prostituata Rachel Read, care era mai tanara ca el cu 30 de ani si care il taxa cu 7.000 de lire sterline sedinta de sex, scrie Click.