Sfaturi pentru profesori: elevii nu sunt atenti la orele dvs? Dezbracati-va! "Pentru a invata mecanica cuantica, e nevoie sa va dezbracati de tot, sa stergeti tot bagajul pe care il aveti in creier si sa incepeti din nou", a spus profesorul Emlyn Hughes, de la Universitatea Columbia, dupa ce a facut striptease la ore, avand pe fundal imagini de la Holocaust si de la atacul terorist din 11 septembrie 2001. Profesorul universitar Emlyn Hughes le pregatise studentilor sai o surpriza luni, el facand striptease -a ramas in lenjerie intima- pe fundalul unor imagini controversate care erau aratate pe un ecran din spatele sau si care prezentau Holocaustul si atacul terorist din 11 septembrie 2001, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Batrani si infierbantati! Au fost surprinsi in timp ce faceau sex, ziua, in parcare. Pe 13 februarie, chiar inainte de Ziua Indragostitilor, doi batranei au fost prinsi in timp ce intretineau relatii sexuale, in plina zi, chiar in parcarea unui restaurant din Sonora, California. Se pare ca Linda Titus, in varsta de 72 de ani, si partenerul ei de viata, Garry Wells, in varsta de 62 de ani, erau asa de infierbantati incat nu au mai asteptat sa ajunga acasa si au incins o partida de sex in masina, in parcarea localului de unde luasera masa, informeaza site-ul huffingtonpost.com. Proprietarul restaurantului a fost primul care i-a vazut pe clientii excitati si a chemat politia. Cei doi indragostiti au fost surprinsi de oamenii legii, goi pusca pe bancheta din spate a masinii lor. Batranii au fost amendati pentru expunere indecenta, anunta Libertatea.

Ups! Mi-au explodat silicoanele de 3 kg din fund! Incredibil! O stripteuza din Las Vegas, SUA, si-a pus implanturi de silicon in fund si i-au explodat! Mai mult decat atat, "explozia" silicoanelor aproape ca a omorat-o! "Din prima zi dupa operatie ceva nu parea sa fie in regula. Fundul meu era intotdeauna foarte fierbinte la atingere", spune Renee Talley, in varsta de 44 de ani. Ea si-a cumparat implanturile de silicon acum aproape 4 ani de pe piata neagra. "Imi doream foarte mult sa-mi maresc fundul. Stiam ca au fost femei care au murit de la aceasta procedura, dar nu m-a interesat", marturiseste ea acum. Implanturile cantareau 1,6 kilograme fiecare si doctorul a acceptat sa o opereze chiar daca, din punct de vedere medical, nu era recomandat, informeaza Click.

Povestea misterioaselor coduri de bare gigantice, in sfarsit dezvaluita. Mai multe obiecte misterioase, asemanatoare unor coduri de bare gigantice, lungi de zeci de metri, au fost descoperite cu ajutorul imaginilor oferite de Google Earth. Pentru multi ani, nimeni nu stia care este scopul lor, cu toate ca au fost descoperite in zeci de locatii din Statele Unite. Ulterior, misterul a fost dezlegat chiar de catre armata SUA. Chiar daca pasionatii de mistere se asteptau la explicatii misterioase, gandindu-se la extraterestri si nave spatiale, aceste coduri vizuale erau folosite pentru a calibra satelitii sau alte obiecte lansate in spatiu. Astfel, se testau camerele de filmat si alte instrumente ce trebuiau plasate intr-o pozitie exacta. Armata Americana a recurs la astfel de metode inca de la jumatatea secolului trecut, din perioada Razboiului Rece, atunci cand existau tensiuni intre S.U.A si U.R.S.S., scrie RTV.

Superstitii, blesteme si morti! Ce se ascunde intr-o oglinda gasita la gunoi. Exista tot felul de superstitii si obiceiuri referitoare le oglinzi, care iti pot da fiori. Si la noi se spune ca mortii nu e bine sa se reflecte in oglinzi, deoarece li se prinde sufletul in acestea. La fel, se mai spune ca ele ar absorbi lucrurile rele si malefice. Doi tineri din Anglia au simtit-o pe pielea lor. Joseph Birch si iubita lui au gasit acum cateva luni o oglinda foarte frumoasa, in stare aproape perfecta, la tomberonul de gunoi. Au luat-o acasa, bucurosi ca pot pune ceva deosebit pe perete. Din pacate, fericirea lor a durat putin, deoarece la scurt timp au inceput sa aiba numai ghinioane, sa se trezeasca noaptea simtind tot felul de dureri si gaseau pe corp tot felul de zgarieturi. Mai mult, visau lucruri groaznice si parca vedeau tot felul de umbre in casa, anunta Libertatea.

Razbunarea crunta a unei sotii inselate. Nu incercati asta acasa! Yolivel Lopez, o femeie din Columbia, i-a aruncat apa clocotita pe organele genitale ale sotului, Nefer Netan, potrivit ziarului "El Meridiano". Ea era extrem de infuriata pentru ca amanta barbatului o sunase ca sa-i spuna ca a facut sex cu barbatul sau. Medicii spun ca organele genitale ale sotului au fost complet distruse de apa clocotita. Barbatul a venit acasa la primele ore ale diminetii de marti, spunand ca a fost la o bauta cu prietenii. Inainte de a sosi, amanta o sunase pentru a-i spune ca in acea noapte a facut sex cu barbatul ei. Yolivel l-a lasat pe Nefer Netan sa se culce si s-a dus la bucatarie unde a fiert apa, informeaza Click.