Aici iti faci vacanta de vara in miezul iernii! In Krausnick, oamenii au posibilitatea sa mearga intr-o statiune tropicala fara macar sa paraseasca tara. Te-ai gandit vreodata sa-ti faci vacanta de vara in mijlocul iernii? O plaja cu nisip alb si apa albastra, palmieri si o temperatura tropicala - asa se rasfata nemtii in mijlocul iernii, chiar la ei in tara! In orasul Krausnick, situat aproape de granita cu Polonia, a fost construit un hangar inauntrul caruia oamenii stau la plaja in timp ce afara temperatura scade mult sub 0. Locul este o statiune in toata regula: are hoteluri, un loc cu corturi de 5 stele, o plaja pe care te poti relaxa la umbra, o laguna, tobogane cu apa, un teren de mini-golf, un parc de distractii, o sauna si nenumarate restaurante, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Uimitor! Hitler si Frankenstein, candidati la alegerile locale din India. Nu este vorba de o gluma! Se intampla cu adevarat in India, unde oameni politici cu nume cel putin bizare, precum Hitler sau Frankenstein, se numara printre cei 345 de candidati la alegerile locale dintr-un stat din nord-estul tarii. Conform istoricilor si antropologilor, prezenta britanica in perioada coloniala in capitala acestui stat, Shillong, nu a ramas fara urmari, populatia locala alegand numeroase nume de origine occidentala, fara a le cunoaste neaparat semnificatia, informeaza Agerpres. Pe lista candidatilor la cele 60 de locuri ale parlamentului local din statul Meghalaya figureaza numeroase nume in limba engleza cu sensuri interesante, precum Boldness Billykid (Pustiul Billy fara frica), Predecessor (Predecesor) sau Process (Proces), anunta Libertatea.

Ce cadou i-a facut o mama fiului la implinirea celor 16 ani: striperite. Judy H. Viger, in varsta de 33 de ani, din South Glens Falls, New York, ar putea primi pana la un an de inchisoare pentru punerea in pericol a starii mentale, fizice si morale a unui copil sub 17 ani. Petrecerea a avut loc la o alee de bowling pe 3 noiembrie. La petrecere au fost prezente doua dansatoare exotice care s-au dezbracat pana bikini lor in fata copiilor, unii in varsta de doar 14 ani, si care au fost angajate chiar de Judy, mama sarbatoritului, potrivit rtv.net. Femeile angajate au efectuat, de asemenea, dansuri "in poala" adolescentilor prezenti la petrecerea surpriza cu ocazia zilei de nastere a fiului ei, a confirmat politia, informeaza Click.

Un pescar a fost la un pas de moarte dupa ce un peste de jumatate de tona i s-a infipt in stomac! Afla cum a fost posibil asa ceva. Un pescar a trecut prin clipe parca desprinse dintr-un film de groaza, atunci cand a fost lovit de un peste-spada, pe data de 11 februarie. Abu Bakar Bachik, in varsta de 57 de ani, si prietenul sau Rosli Manap, 55 de ani, se intorceau de la pescuit, atunci cand s-a intamplat incidentul. Abu a povestit ca a trait o senzatie ca si cum ar fi fost lovit puternic in stomac - "Am vazut cum tricoul mi s-a umplut de sange si atunci am realizat ce se intampla. Nu voi uita niciodata cum pestele s-a apropiat de mine, inainte sa ma loveasca", isi aminteste pescarul. Bakar a spus ca dupa impact, pestele de aproape un metru a sarit inapoi in apa, scrie Cancan.

Cu ochelarii astia politia te vede si in casa. Ochelarii Golden-i le permit politistilor sa vada prin ziduri, sa recunoasca fetele, sa vada dupa colt si chiar sa scaneze de arme posibilii suspecti. Este o veritabila bijuterie tehnica ce va intra in curand in dotarea politistilor britanici. Permite purtatorilor sa obtina toate informatiile posibile in timpul misiunii, folosind tehnologia de ultima generatie a senzorilor in infrarosu. Astfel, politistii afla cat mai multe informatii fara ca macar sa-si foloseasca mainile. Ochiul robotic fotografiaza, retine harti, vede prin pereti si simte caldura corpului uman prin ziduri. In plus, computerul instalat pe Golden-i utilizeaza senzorii biometrici pentru a analiza amprente, a recunoaste chipuri si chiar pentru a "cantari" suspectii, anunta Click.