Uite de ce vorbesc asa de mult femeile! In sfarsit! Cercetatorii americani au demonstat stiintific ca femeile vorbesc mai mult decat barbatii, folosind 20.000 de cuvinte zilnic, (cu aproximativ 13.000 de cuvinte pe zi). Acest lucru se datoreaza proteinei Foxp2, care se afla in cantitati mai mari in corpul femeilor. Acest "ingredient" poarta si numele de "proteina vorbirii" si se ocupa de numarul de cuvinte care le ies femeilor pe gura in fiecare zi. Expertii au cercetat si cateva animale si se pare ca in randul lor, exemplarele de sex masculin sunt acelea care "vorbesc" mai mult, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Aceasta femeie a fost prinsa in timp ce facea sex cu un pitbull! Politistii din Las Vegas au fost chemati la locuinta unei femei de 23 de ani dupa ce vecinii au reclamat ca tanara facea sex in curte, cu un caine din rasa pitbull. Cand oamenii legii au ajuns la fata locului, Kara Vandereyk era "goala si intinsa pe pamant", si facea inca sex cu animalul. Mai mult, potrivit politistilor, Vandereyk i-a salutat pe ofiteri dupa care a continujat sa-l atinga pe caine in zonele intime. Aflata intr-o stare psihica precara, tanara a fost intrebata dupa aceea cum se numeste in ce an suntem, care este numele presedintelui SUA, si nu a fost capabila sa raspunda la nici una dintre aceste incercari. Peste cateva ore, Kara le-a explicat oamenilor legii ca sufera de tulburare bipolara si se afla sub tratament medical. Ea a fost totusi arestata, anunta Libertatea.

Miracol! A scapat de executie in ultima secunda! Americanul Warren Lee Hill, in varsta de 52 de ani din oraselul Jackson, si-a omorat iubita intr-un mod oribil in 1986 si, pentru fapta sa, a fost condamnat la inchisoare pe viata. Mai tarziu, aceasta pedeasa a fost transformata intr-o condamnare la moarte. Marti venise ziua in care el trebuia sa fie executat, acest lucru insa nu s-a intamplat. Povestea pare sa fie un scenariu rupt din filmele americane, caci executia a fost oprita cu doar cateva minute inainte, cand condamnatul astepta pe hol sa ii fie introdus in vene serul mortal. Judecatorii au decis sa opreasca moartea criminalului pentru ca acesta este redus mintal, avand inteligenta si capacitatea de decizie a unui copil de 12 ani, informeaza Click.

A aflat ca logodnicul o insala, dupa ce a vazut o poza cu el pe un site similar Google Street View. O rusoaica a descoperit ca barbatul cu care era impreuna de cinci si cu care urma sa se casatoreasca o insala, dupa ce a descoperit o poza compromitatoare pe un site rusesc, similar Google Street View. Daca la inceput nu era sigura ca barbatul din imagini este iubitul ei, dupa ce l-a confruntat, acesta a recunoscut. Marina Vinova, o tanara din Rusia, nu a putut sa creada ca iubitul ei, cu care era impreuna de mai multi ani, a fost surprins de o masina asemanatoare celei de la Google, in timp ce mergea la brat cu o alta femeie. Ea se uita pe site-ul Yandex Maps, asemanator Google Maps, cautand o adresa din orasul ei natal, Perm, cand a descoperit fotografia care i-a frant inima si a dus la anularea unei nunti, potrivit LifeNews. "La inceput am vazut o silueta familiara. M-am gandit cum poate cineva sa semene cu Sasha al meu? M-am uitat mai atent, am marit imaginea si am descoperit ca era el. Atunci am realizat ca m-a mintit si m-a inselat in tot acest timp", a povestit tanara din Rusia, care acum se simte ranita, scrie RTV.

S-au sarutat 58 de ore incontinuu! Akekachai Tiranarat, de 44 de ani, si sotia lui, Raksana Taranarat, de 33 de ani, au intrat in Cartea Recordurilor pentru cel mai lung sarut din istorie. Competitia a fost organizata in Thailanda, unde 9 cupluri s-au intrecut de Ziua Indragostitilor in saruturi care mai de care mai lungi si mai pasionale. Castigatorii s-au sarutat timp de 58 de ore, 35 de minute si 58 de secunde si au plecat acasa cu titlul de cel mai indragostit cuplu, anunta Click.