Contul oficial de Twitter al hackerilor de la Anonymus a fost spart. In ultima perioada tot mai multe conturi de Twitter ale personalitatilor sau companii au fost sparte de hackeri. Culmea este ca pana si contul oficial Anonymous a cazut victima. Celebra organizatie de hackeri Anonymous este victima grupului de spargatori de conturi Astfel, cei de la Anonymous completeaza o lista luna de companii si publicatii care au beneficiat de un tratament similar in ultimele saptamani, noteaza Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Au fost gasiti plangand pe un camp. Enigmaticii copii verzi. Refuzau sa manance, si fiind pe punctul de a muri de foame, li s-a adus fasole, taiata sau rupta cu tot cu vrej. Au fost gasiti intr-o zi, pe un camp, si au fost dusi in cel mai apropiat sat, unde oamenii au dat buzna, deoarece nu mai vazusera niciodata asa ceva: doi copii verzi! Legenda copiilor verzi dateaza de la mijlocul secolului al XII-lea: in regiunea Suffolk, din Anglia, potrivit cronicilor medievale, au fost gasiti intr-o zi, pe un camp, doi copii verzi! Care plangeau sin toate puterile. Seceratorii i-au dus in cel mai apropiat sat, Woolpit, in casa lui Sir Richard Calne, unde oamenii au venit sa vada "cele doua ciudatenii", scrie EVZ.

Au inotat in pielea goala sa salveze natura. Peste 400 de voluntari s-au adunat pe plaja Clobbers din Sydney pentru a inota in cursa de 900 de metri, informeaza Reuters. Evenimentul a avut loc pentru a strange bani pentru Fundatia Parcurilor Nationale care se lupta pentru protejarea rezervatiilor din Australia, noteaza Click.

"Vino la mine in secret si arata-te". Uimitoarea scrisoare de dragoste a vaduvei insarcinate din Coreea. Poate nu s-ar fi stiut niciodata de ea, poate ca nu ar fi facut inconjurul lumii uimind prin misterul si emotia randurilor pe care le contine. Dar iata ca in momentul in care a fost publicata, in septembrie 2012, de catre Lettters of Note, care a citat ca sursa Archaelogical Institute of America, totul a iesit la iveala, presa din intreaga lume preluand continutul acestei scrisori. Si cum de obicei in spatele lucrurilor spectaculoase exista o poveste, cazul de fata nu putea face exceptie. In aprilie 1998, arheologii care explorau un mormant din Andong City, Coreea de Sud, au descoperit un cosciug al unui barbat mumificat pe nume Eung-Tae Lee, care traise in secolul XVI. Pe pieptul barbatului se afla o scrisoare perfect conservata, o scrisoare de dragoste extrem de emotionanta, scrisa de sotia barbatului. Textul scrisorii in EVZ.

Anunt uluitor: se cauta studenti dispusi sa ia cocaina pentru un experiment. O universitate de top din Marea Britanie si-a invitat studentii sa participe la un studiu care analizeaza efectele nocive ale cocainei. Doritorii trebuie sa consume cocaina si vor fi platiti pentru acest lucru. Un profesor al Universitatii King's College a facut anuntul socant prin intermediul unui e-mail, la sfarsitul aceste saptamani. Sute de studenti ai institutiei britanice de invatamant au fost informati ca se cauta "voluntari de sex masculin fara probleme de sanatate, cu varste cuprinse intre 25 si 40 de ani, pentru a lua parte la un studiu clinic ce presupune administrarea nazala de cocaina", scrie cotidianul "Daily Mail". Specialistii universitatii vor sa urmareasca efectele pe care acest drog le are asupra sanatatii si spun ca aceasta este "un studiu stiintific important", scrie Adevarul.