Ramasite ale unui continent stravechi, descoperite pe fundul Oceanului Indian. Fragmente ale unui continent stravechi au fost gasite pe fundul Oceanului Indian, ce dateaza de cel putin 85 de milioane de ani. Bucata de continent, pe care specialistii au numit-o Mauritia, se pare ca s-a fragmentat si a disparut in ape, pe masura ce noile continente se formau, se arata in studiul recent publicat de revista Nature Geoscience, informeaza bbc.co.uk. Pana in urma cu aproximativ 750 de milioane de ani, uscatul era o masa compacta, formand un singur continent, numit Rodinia. Si, cu toate ca in prezent sunt separate de mii de kilometri de ocean, India si Madagascar erau odata vecine. Acum, cercetatorii cred ca au gasit dovada existentei unui continent - mai precis un microcontinent - care s-a desprins candva dintre cele doua. citeaa Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un chinez s-a prezentat la spital convins ca este "insarcinat". Ce au descoprit medicii. Wang Qizhong, un chinez in varsta de 48 de ani, s-a prezentat la spital convins ca este "insarcinat", insa medicii au descoperit ca barbatul avea in realitate o tumoare de 20 de kg, care crescuse dintr-un chist la rinichi, scrie publicatia britanica The Sun. Qizhong sustine ca s-a nascut cu o mica umflatura in partea stanga a taliei. In ultimul an, insa, umflatura s-a marit si s-a extins pe tot abdomenul, astfel incat barbatul a trait cu impresia ca ar fi ramas insarcinat. Medicii de la spitalul Changsha, situat intr-o provincie din sudul Chinei, au indepartat tumoarea, citeaza gandul.

O femeie a murit in chinuri dupa ce a fost muscata de gat de propriul caine. Caz socant la Targoviste! O batrana de 87 de ani a murit in aceasta dupa-amiaza, dupa ce cainele pe care il ingrijea a atacat-o din senin. Femeia a iesit in curte sa-si hraneasca cainele, insa patrupedul a rupt lantul cu care era legat. Cainele a sarit brusc si a muscat-o de gat, informeaza Romania Tv. Din nefericire, atacul s-a produs prea repede pentru ca vecinii sa poate interveni si sa o salveze pe batrana. Femeia a decedat la spital, citeaza Click.

O mama a facut o gluma proasta si a ajuns la politie. Tiffany Ennis, din Ohio, a acoperit capul baiatului ei cu banda adeziva, lasandu-i doar nasul afara, pentru a face o gluma. Micutul a fost de acord, iar femeia i-a trimis apoi o poza pe telefon sotului ei, care nu se afla acasa, fara sa-i scrie vreun mesaj, relateaza Daily Mail. Temandu-se pentru siguranta fiului sau, barbatul a anuntat politia si i-a rugat sa se deplaseze la domiciliul sau pentru a vedea daca totul este in regula, potrivit realitatea.net

Incredibil! Are 101 ani si a alergat 10 kilometri in 92 de minute. E fragil, slab atletic si in nici un caz nu arata de... 101 ani. Fauja Singh este cel mai batran maratonist din lume si recent a reusit sa isi mai treaca o cursa terminata: maratonul de 10.000 de metri din Hong Kong. Pentru ca este firav si extrem de fragil, batranul alearga incadrat de mai tinerii lui colegi pentru ca nici unul dintre concurenti sa nu il darame in timpul cursei, scrie Click.