Titanicul porneste din nou la drum! Vezi cum este posibil sa plece pe acelasi traseu dupa 100 de ani. Un miliardar australian construieste Titanic II, o replica perfecta a celebrului pachebot care s-a scufundat in 1912. Noul vas, copia celui care fusese numit odinioara "cel mai sigur din lume", va porni pe mare incepand din 2016 si va parcurge acelasi traseu. Pachebotul va pleca din Southampton, cu destinatia New York. De aceasta data, insa, va fi dotat cu suficiente barci de salvare. Vasul original s-a scufundat 14 aprilie 1912, dupa ce a fost lovit de un aisberg si peste 1.500 de pasageri au pierit in ocean. Titanic II este construit de Clive Palmer, magnat al minelor australiene. Costume de epoca vor fi puse la dispozitia pasagerilor nostalgici care vor retrai scenele de bal de dinainte de tragicul eveniment si vor putea gusta chiar acelasi meniu, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un fizician si-a cerut iubita in casatorie cu ajutorul unei lucrari stiintifice. Un fizician din Australia a recurs la un mod neobisnuit si emotionant pentru a o cere in casatorie pe iubita lui, alegand sa faca acest pas prin intermediul unei lucrari stiintifice. Lucrarea, publicata pe site-ul Reddit, este denumita "Two-body interactions: A Longitudinal Study" ("Interactiuni intre doua corpuri: Un studiu longitudinal"), titlul sugerand tratarea unei probleme clasice din fizica legata de fortele gravitationale a doua obiecte, scrie Mediafax. In incheiere, australianul Brendan, care are o relatie de 7 ani cu iubita lui Christie, a scris: "Autorul o cere in casatorie pe Christie pentru continuarea pe termen nedeterminat a studiului", anunta Libertatea.

O aratare ciudata a fost gasita intr-un rau din Statele Unite. O creatura ciudata a fost pescuita in apele raului Raritan din New Jersey, SUA Cel mai probabil, monstrul este o mreana cu noua ochi (Petromyzon fluviatilis), ce are un comportament la fel de bizar precum aspectul sau: se prinde cu coltii de prada, apoi secreta sucuri gastrice care descompun usor animalul. Mreana cu noua ochi traieste in Oceanul Atlantic si poate fi gasita de-a lungul coastelor estice ale SUA, dar si pe tarmurile europene. Pestele mai traieste si in Marile Lacuri americane, unde este considerat o specie invaziva, informeaza Click.

Controversa la Moscova. Lenin de ceara "respira" la muzeu. Un muzeu particular a expus o statuie de ceara a primului lider sovietic Vladimir Ilici Lenin, care .... respira. Replica seamana leit cu trupul dictatorului, aflat in mausoleul din Piata Rosie. Si iti da fiori, cand vezi ca statuia inspira si expira, ca un om viu. Cele mai multe statui de ceara "pacatuiesc" prin faptul ca nu misca, spre deosebire de modelele vii care le-au inspirat. Rusii au reusit insa o performanta: o replica ce pare vie, mai ales ca a fost plasata strategic intr-o camera cu lumina difuza. Statuia care pare sa respire imparte vizitatorii in extaziati si revoltati. Muzeul in care este expus Lenin-ul de ceara este vizitat de multi nostalgici ai regimului comunist din perioada Uniunii Sovietice. Mausoleul din Piata Rosie in care e depus corpul imbalsamat al dictatorului este in renovare. Pana in aprilie anul viitor turistii pot admira doar replica de ceara a fostului lider sovietic, scrie Digi24.ro.

A descoperit ca era insurat cu sora lui dupa ani de casnicie. Un barbat a dezvaluit, pe site-ul Slate, ca a descoperit ceva ingrozitor. Dupa ani de casnicie, el a afalat ca sotia sa era de fapt propria sora. Cei doi erau fructul aceluiasi parinte... un generos colaborator al unei banci de sperma. Barbatul s-a indragostit inca din liceu de cea despre care avea sa afle ca ii era, de fapt, sora. Ei erau amandoi erau fructul unor mame lesbiene care isi facusera fecundare in vitro. Dupa ce au facut demersuri pentru a-si afla, fiecare, tatal biologic, au constatat, cu stupoare, ca acesta era acelasi barbat, anunta Click.