O fetita de opt ani conduce cu 100 km/h pe autostrada! O inregistrare video prezinta o fetita de opt ani in timp ce se afla la volanul unei masini, pe o autostrada plina de zapada. Pustoaica sofeaza foarte calma pe o autostrada din Sankt Petersburg, Rusia. Fetita nu a furat masina parintilor, asa cum si-ar putea imagina multi, ci este chiar impreuna cu acestia. Ba mai mult decat atat, parintii fetitei sunt cei care o indeamna pe aceasta sa conduca cu viteza mai mare. Micuta ajunge sa mearga pe autostrada cu 100 de kilometri la ora. Dupa ce inregistrarea a fost facuta publica, politia a dechis o ancheta in acest caz, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Japoneza care adora manelele: Ii plac atat de mult, incat face un doctorat pe tema lor. A venit tocmai din Japonia pentru a studia... manelele. Desi pare aproape imposibil de crezut, o femeie in varsta de 31 de ani din Tokyo a venit in tara noastra pentru pentru a intelege mai bine fenomenul care i-a innebunit pe romani. Ea face un doctorat pe aceasta tema si chiar a dansat intr-un videoclip al lui Sorinel Copilul de Aur. Misuzu are un si un plan sa duca manelisti in Japonia sa le cante tinerilor din cluburi, informeaza Romania TV. Aventura pe plaiurile mioritice a dus-o direct in platoul de filmare pe Misuzu Hayashi. Ea a venit in Romania pentru a intelege mai bine fenomenul manelelor, l-a intanit pe Dan Bursuc si asa a ajuns sa joace in videoclipul lui Sorinel Copilul de Aur, anunta RTV.

10.100 de lei si-ti plimbi bebelusul in carut Aston Martin. Se cheama Silver Cross Surf si este considerat produsul suprem in materie de carucioare pentru nou-nascuti. Cu un design extrem de sofisticat, specific masinilor Aston Martin, imbracat in piele naturala, cu brate din fibra de carbon si efigia brandului placata pe roti, carutul este de departe visul oricarui bebelus cu aptitudini de pilot. Exista doar 800 de modele la nivel mondial produse in SUA. Si pot fi comandate contra sumei de 3.050 de dolari (10.100 de lei) doar pe Internet, direct de la producator, informeaza Click.

Sufera de o boala crunta! Doarme 44 de zile la rand iar cand se trezeste se automutileaza si isi ataca familia. Tanara din imaginile alaturate sufera de o boala neobisnuita, care ii transforma viata intr-un adevarat cosmar. Din cauza afectiunii Lois Wood, in varsta de 14 ani, are episoade in care doarme timp de 44 de zile. Somnul din aceasta perioada este intrerupt doar de accese subite de furie, in care fata sare brusc din pat si isi ataca parintii sau isi face rau singura, intr-o stare de somnambulism. Pentru ca tabloul sa fie complet ea nu isi aduce aminte de nimic dupa ce se trezeste. "Tin minte ca la un moment dat m-am trezit si aveam mainile pline de sange. Cand m-am uitat in oglinda am vazut o vanataie mare si urata pe frunte. Mama mi-a spus ca m-am dat singura cu capul de pereti de mai multe ori. S-au intamplat si lucruri mai ciudate. De exemplu, fara sa imi dau seama mi-am facut un piercing in ureche si mi-am vopsit parul in rosu. Cand m-am trezit si mi s-a spus ce am facut am crezut ca este o gluma. Nu imi dau seama ce fac in somn, devin foarte agresiva, de multe ori mi-am atacat fratiorul. Ma urasc", a declarat Lois, scrie Kanal D.

A incercat sa evadeze din puscarie ascuns intr-o valiza! Gavinson Jesus Garcia Mendoza, un detinut inchis pentru crima din Venezuela, a incercat sa evadeze din penitenciarul Yare II din Caracas ascuns bine intr-o valiza. Barbatul de 1,60 de metri inaltime, a reusit sa se faca mic de tot astfel incat sa incapa in valiza cu care iubita lui, Susana Leonor Blanco, in varsta de 22 de ani, venise la el. Gavinson Garcia a dat dovada ca are calitati de contorsionist, reusind sa intre in geamantanul respectiv. Din pacate, angajatii penitenciarului au reusit sa-i opreasca evadarea. Gavinson Garcia si iubita lui vor trebui acum sa raspunda in fata legii, anunta Click.