Socant: In viitor, am putea ajunge sa mancam insecte, in loc de carne! In Thailanda, viermii de matase sunt o delicatesa. In Marea Britanie, in schimb, pana si langustele ii inspaimanta pe consumatori. Europenii, in general, nu se vad mancand prea curand gandaci, orice ar spune sustinatorii celor mai ciudate preparate culinare. Si daca, totusi, anumite norme aplicate mancarii sunt mult prea rigide iar insectele vor deveni hrana esentiala pentru toata lumea, in viitor? Simpla idee de a manca viermi si gandaci ne dezgusta. Insa carne se scumpeste pe zi ce trece. Bineinteles ca nu dorim sa ajungem sa consumam gandaci, dar ne vom mai permite multa vreme sa nu o facem? Pare greu de crezut ca am fi in stare sa privim macar o farfurie de lacuste la masa de pranz si sa ni se faca pofta, insa proteinele pe care le contin insectele ar putea sa ajunga, in timp, parte a dietei noastre de fiecare zi, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Secretul frumusetii unei bunici: "Fac sex cu 30 de barbati pe saptamana!" Beverly e o bunicuta tare... nebunatica. Femeia spune ca are un secret interesant datorita caruia reuseste sa se mentina tanara: face sex cu 30 de barbati diferiti, in fiecare saptamana. Femeia de 63 de ani a devenit escorta pe cand fiii ei erau copii si trebuia sa ii intretina, iar acum chit ca baietii au 42, respectiv 39 de ani, Beverly nu a renuntat la pasiunea ei. Este prostituata si nu ii este jena sa recunoasca acest lucru. Mai mult, are o gramada de clienti si ajunge sa castige, in medie, 1.000 de euro pe zi pentru prestatiile ei sexuale. In total, femeia are cam 30 de clienti pe saptamana, anunta Libertatea.

De necrezut! In familia asta, toata lumea are parul pana-n pamant! O femeie in varsta de 43 de ani din Chicago, SUA, are un par atat de lung ca ii ajunge pana la pamant. Si cele trei fiice ale ei o mostenesc din acest punct de vedere. Parul lui Terelyn Russel masoara aproape doi metri, astfel ca trebuie sa fie foarte atenta pe unde merge atunci cand il are desfacut, fiindca se poate impiedica cu usurinta in el. Americanca a declarat pentru "Inside Edition" ca nu a mai avut parul mai scurt de brau de la varsta de patru ani. Se pare, insa, ca parul lung, este marca de familie, dat fiind ca Terelyn are trei fiice care au si ele parul foarte lung. Pentru a-si ingriji podoabele capilare, cele patru folosesc cantitati mari de sampon si balsam si petrec mult timp pentru a-si usca parul, informeaza Click.

O britanica a strans o avere colosala invatandu-i pe barbati tainele seductiei. 32.000.000 de euro pentru lectii de sex. Kezia Noble, un fost fotomodel britanic, a dat lovitura vietii ei. Aceasta a facut o adevarata avere la doar 29 de ani, dand sfaturi despre sex barbatilor si invatandu- i cum sa cucereasca femeile. In mai putin de 5 ani, ea a avut 7.000 de cursanti, iar manualele ei de seductie se vand in intreaga lume. Kezia Noble se declara "guru a sexului" si sustine ca poate transforma orice barbat intr-un print fermecator. Englezoaica a devenit celebra in intreaga lume dupa a deschis o scoala de seductie in anul 2008, iar de atunci 7.000 de barbati, cu varste cuprinse intre 27-35 de ani, i-au trecut pragul claselor de curs pentru a invata cum sa isi satisfaca partenerele in pat sau cum sa cucereasca o femeie. Ei au platit nu mai putin de 4.600 de euro pe saptamana pentru astfel de lectii, ingrosand conturile frumoasei profesoare, la un calcul scurt aceasta castigand pe putin 32.000.000 de euro, scrie Libertatea.

A facut primul ou patrat! Ai manca asa ceva? Desi pare desprins dintr-un film SF, oul patrat exista si a fost creat in premiera de designerul Dominic Wilcox. El a facut acest lucru pentru a arata efectele ingineriei genetice. Cum ar fi ca in 2020 sa ne prajim la micul dejun un ou patrat? Dupa ce s-a creat oaia care e 15% om, ingineria genetica a atins apogeul. Designerul Dominic Wilcox isi vede visul cu ochii: oul patrat. Wilcox a explicat ca a creat oul patrat apeland la artificii genetice pentru a arata laturile pozitive si negative ale ingineriei genetice. Oul patrat prezinta avantajul ca poate fi asezat direct pe masa, cand e mancat sub forma de ou fiert moale. Pe de alta parte, nu pot fi excluse riscurile la care ne expunem mancand un astfel de ou, anunta Click.