El e barbatul care vrea sa se insoare cu sora lui! Sunt frate si sora dar nu le pasa! Cathleen si Andreas, doi nemti in varsta de 31 si, respectiv, 43 de ani, formeaza un cuplu fericit, desi sunt inruditi! Cei doi au aparut la o emisiune de pe postul german RTL numita "7 zile de sex" in care cuplurile care se inscriu sunt izolate intr-o casa supravegheata video si isi petrec timpul facand sex zilnic. Cei doi au dezvaluit aici ca au acelasi tata, dar spun ca nu inteleg de ce li se spune ca nu e bine ceea ce fac. "Imi iubesc barbatul si el ma iubeste pe mine. Nu stiu de ce lumea nu intelege", spune Cathleen. Cei doi au povestit ca doresc sa se casatoreasca si sa-si intemeieze o familie fericita. In momentul in care au dezvaluit ca sunt frati, au fost exclusi din emisiune, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A impuscat un taur de sapte ori si animalul continua sa il atace! Taurii sunt printre cele mai puternice animale de pe pamant si coridele demonstreaza acest lucru. Pe Internet a aparut insa un filmulet in care un politist impusca un taur de sapte ori si animalul continua sa atace. Intamplarea a avut loc in China, acolo un taur care parea turbat a terorizat un sat intreg. Localnicii au chemat politia la fata locului, iar autoritatile au decis sa impuste animalul. Momentul in care taurul a fost executat de un ofiter a fost filmat si pe imagini se poate vedea cum animalul continua sa se indrepte catre politist desi este impuscat de sapte ori. In cele din urma, taurul este rapus de gloante si cade mort, anunta Libertatea.

Credea ca o sa ajunga Miss dupa ce si-a facut operatii estetice de 10 000 de euro, insa arata mai rau ca Frankenstein. Cand o femeie nu e multumita de aspectul sau, incearca sa imbunatateasca pe ici pe colo, folosindu-se de mici trucuri, insa de multe ori acele trucuri se transforma in adevarate interventii chirurgicale care o transforma complet si nu in bine. Femeile nu se multumesc niciodata cu aspectul fizic pe care il au si mereu vor sa imbunatateasca cateceva la ele atunci cand li se pare ca nasul e putin cam stramb buzele sunt prea subtiri sau ochii sunt prea mici. Noroc ca exista chirurgia plastica. Imediat cele doritoare de o imbunatatire sau aspect tunat apeleaza la mana medicului estetician, crezand ca le va transforma in adevarate concurente la Miss, informeaza Kanal D.

A trait pe strazi in Romania, dar a ajuns caine utilitar in Germania. Jackie, o maidaneza gasita anul trecut, aproape moarta pe o strada din Bistrita si dusa intr-un adapost pentru animale, a ajuns caine utilitar tocmai in Germania. Catelusa fusese batuta atat de rau de un bistritean, incat spatele ii era aproape sectionat in doua. Luni de zile s-a chinuit Jackie sa-si revina, ajutata de reprezentantii asociatiei bistritene TORA, care au apelat chiar si la o clinica din Bucuresti. Intr-un final si-a revenit, costurile tratamentelor fiind suportate de o asociatie din Germania care i-a si oferit sansa unei vieti mai bune. In noiembrie anul trecut, catelusa a fost dusa in Germania, unde, cateva luni bune s-a pregatit sa ii ajute pe altii. Acum, Jackie e un caine utilitar cu acte in regula, facand terapie cu copiii bolnavi dintr-un spital din Germania, scrie Click.

Casa cu trei etaje intr-un copac din centrul Capitalei. O familie de bucuresteni a gasit un mod ieftin, original, dar si periculos sa scape de caldura insuportabila din noptile caniculare de vara. Oamenii si-au amenajat intr-un copac o locuinta cu trei etaje care arata ca o casuta ridicata de niste copii. La 100 de metri de moderna cladire a Primariei Capitalei, peisajul este dominat de o originala casa de vacanta care ia ochii oricarui trecator, este vorba de casuta din copac de pe strada George Ranetti din Bucuresti. Vecinii spun ca vara locatarii mai adauga niste pereti la fatada si casuta subreda dintre crengi incepe sa semene si mai mult cu un camin locuibil. In caz ca va intrebati, de la un etaj la altul se ajunge cu ajutorul unor scari. Iar la etajul doi confortul este sporit cu o lustra cu ventilator, anunta RTV.

Caz umilitor! Un inalt functionar i-a cerut unui mecanic sa-i pupe picioarele! Pare greau de crezut, dar s-a intamplat de adevarat. Un inalt functionar in justitie din Maroc a batjocorit un angajat al unui atelier auto, punandu-l sa-i sarute picioarele. Ministerul de Justitie din Maroc l-a suspendat din functie pe Said Fareh, un inalt functionar in justitie din orasul Midelt. Acesta este acuzat ca a obligat un mecanic auto, Hicham Himmi, in varsta de 28 de ani, sa-i pupe picioarele. Incidentul s-a petrecut cu cateva saptamani in urma, la un comisariat din oras, in prezenta mai multor agenti de politie si a proprietarului service-ului auto. Anterior, inaltul functionar se enervase ingrozitor la service, cand a mers sa-si ia automobilul de acolo si a observat ca acesta nu fusese reparat la timp. Dupa disputa de la service, Said Fareh l-a chemat pe mecanicul Hicham Himmi, la comisariat, unde l-a pus sa-i sarute picioarele ca sa-l ierte pentru incident si sa-i dea drumul acasa, informeaza Click.