Femeia asta bea 36 de litri de sange pe saptamana. Il cresteaza usor cu bisturiul, stoarce putin si primele picaturi de sange incep sa curga pe bratul lui Johnny. Michelle isi atinge usor buzele de micuta rana si incepe sa suga. Amandoi inchid ochii de parca ar fi o experienta eliberatoare. Aceasta este femeia care nu se mai satura de sange! O tanara din California iubeste sa bea sange de om si atunci cand nu are il inlocuieste cu cel de porc. Ea a ajuns sa bea 144 de litri de sange pe luna si nu intentioneaza sa se opreasca, noteaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

"Nu mai suport, dar nu ma pot opri". O tanara sustine ca nu poate manca decat un singur aliment. O tanara de 23 de ani, din Marea Britanie, are grave probleme de sanatate din cauza unei diete pe care singura si-a impus-o. Are atacuri de panica si i se face rau daca incearca sa manance altceva. Claire Jones, de profesie barmanita, sufera de o grava tulburare alimentara. Nu poate manca decat cartofi la cuptor, eventual insotiti de branza si salata verde. Din cauza acestui regim dezechilibrat, tanara sufera de anemie si se imbolnaveste foarte des, informeaza stirileprotv.ro

Un roman a refuzat bacsisul de 32.000 euro. Alin Cioaca, un cetatean roman de 28 de ani, angajat intr-o pizzerie din Ferrara, regiunea Emilia Romagna, a uimit intreaga Italie dupa ce a restituit un plic cu 32.000 de euro primiti bacsis de la un italian. Mai multe ziare din Peninsula au scris despre gestul romanului ce sta de sapte ani in Italia, e casatorit si are sase copii, noteaza Libertatea.

Vezi unde loveste un tantar urias, a carui muscatura e ca o lovitura de pumn. Psorophora ciliata, o specie de tantar de 20 de ori mai mare decat un tantar obisnuit, ataca Florida. Muscatura acestuia este descrisa de victime ca o lovitura de pumn. Daca nu va plac tantarii, uitati de Florida in aceasta vara, spune Daily News. Potrivit unui studiu al Universitatii Florida, se prevede o puternica inmultire a tantarilor uriasi in regiune. De vina sunt ploile tropicale care s-ar fi inregistrat pe parcursul anului, creand mediul ideal pentru proliferarea insectelor, scrie Click.

Statistica ciudata! 1,5 miliarde de oameni au telefoane mobile, dar nu au toalete acasa. ONU a dat publicitatii o statistica ciudata: 6 milarde de oameni, din totalul de 7 miliarde, de pe glob, au telefon mobil. Interesant este ca doar 4,5 miliarde dintre ei au acces la o toaleta. Forul mondial a lansat o campanie globala, menita sa reduca gradul de saracie si, in special, de imbunatatire a situatiei... grupurilor sanitare, in lume, potrivit Yahoo! News. Jan Eliasson, secretarul general adjunct al ONU, a declarat intr-o conferinta de presa ca problema trebuie facuta imediat publica pentru a ajuta la indeplinirea obiectivului ONU de reducere la jumatate a numarului de persoane fara acces la canalizare pana la sfarsitul anului 2015, anunta Libertatea.