Cum se distrau parintii nostri pe vremea lui Ceausescu: ceaiuri dansate, gradini de vara, cozi la cinematografe. Tinerii cool ai comunismului purtau plete, blugi evazati si ascultau Rock'n'Roll. Romanii gaseau mereu variante de distractie in perioada comunista, de multe ori si in functie de zona geografica in care locuiau si care putea sa fie sau sa nu fie ofertanta. Distractie in Bucuresti, dar pana in anii '80 Tinerii purtau plete, baietii, blugi stramti si cat mai evazati, iar fetele nu se fereau sa poarte fuste Mini Jupe. Cei mai multi ascultau muzica din Vest, invatau sa cante la chitara prin parcuri si petreceau dansand ore in sir pana tarziu in noapte, scrie Adevarul.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Incredibil!Faza zilei in Formula 1. Hamilton a intrat la standurile fostei sale echipe! Moment incredibil in Marele Premiu al Malaeziei! Pilotul britanic Lewis Hamilton a uitat ca a semnat cu cei de la Mercedes si a intrat la boxe in standul celor de la McLaren, echipa alaturi de care a evoluat in ultimele sase sezoane. Mecanicii fostei sale echipe i-au facut semne disperate indrumindu-l spre standurile Mercedes. Aflata la boxele celor de la Mercedes, prietena lui Hamilton, Nicole Scherzinger, a scos telefonul ca sa imortalizeze momentul si nu s-a putut abtine sa nu izbucneasca in ris. scrie GSP.ro

Cum arata uriasul George, bebelusul care a venit pe lume dupa o nastere de 16 ore. Cu o greutate de peste 7,2 kilograme la nastere si o inaltime de peste 67 centimetri, George este unul dintre cei mai mari copii adusi pe lume pe cale naturala in Marea Britanie. Nasterea a durat 16 ore, iar bebelusul a fost la un pas de moarte, deoarece, fiind atat de mare, nu putea iesi. Mama lui George, Jade Packer, este foarte fericita ca a devenit mama, insa recunoaste ca a fost socata cand a vazut ca George este atat de "urias", scrie Gandul.

AU sau N-AU? Reclama controversata despre jeansi atat de mulati, incat nu se deosebesc de piele. O reclama controversata face furori pe internet, mai ales in randul tinerilor, pentru ca ironizeaza obsesia acestora de a purta jeansi cat mai mulati. O companie americana a lansat o reclama la o linie -fictiva- de jeans skinny care sunt atat de mulati, incat nici nu se deosebesc de piele. Si, in ciuda faptului ca aceasta veste i-a dezamagit pe unii dintre cei care au vizionat reclama, nu exista -cel putin deocamdata- jeansi atat de mulati. Manechinele au folosit, la filmarea reclamei pentru American Eagle Outfiters, vopsea care le-a fost aplicata pe corp, scrie realitatea.net

Scene cutremuratoare! O pustoaica rupta de beata a ajuns tavalita, cu chilotii la vedere, tarata pe jos si lesinata la spital. O noapte probabil reusita s-a transformat in zori intr-un cosmar pentru o tanara, dar si pentru prietenii care o insoteau. Au petrecut in clubul Boa, dar una dintre fete n-a avut masura la bautura. Ce s-a intamplat apoi e de-a dreptul halucinant! Cand si-au dat seama ca amica lor are probleme cu echilibrul, era deja tarziu. Fata nu se mai putea tine pe picioare, asa ca baietii din grup au tarat-o afara, sperand ca aerul rece de dimineata ii va face bine. Au lasat-o in grija fetelor insa, in loc sa se amelioreze, lucrurile s-au agravat. Tanara a devenit inerta, s-a prabusit efectiv - desi era sustinuta de un baiat si o fata si, in ciuda eforturilor lor, nu au reusit sa o mai ridice. Tanara a ajuns intr-o pozitie nefireasca, cu lenjeria intima la vedere, cu pantofii rataciti si evinet inconstienta, scrie Cancan.