Terifiant! Ce s-a intamplat cu cadavrul unei prostituate aflat in sicriu la Politie. O prostituata a murit in timp ce facea sex cu un client, intr-o camera de hotel, dar ce a urmat i-a speriat pe multi. Femeia din Zimbabwe a decedat in urma a ceea ce se credea a fi fost un infarct. Cadavrul a fost verificat de paramedicii sositi in camera de hotel unde ea se aflase cu clientul, iar acestia au confirmat decesul. Ulterior, conform regulamentului local, trupul neinsufletit a fost preluat de politie si dus la sediu, unde a fost pus direct intr-un sicriu, fara ca macar femeia sa fie imbracata. Multi barbati curiosi s-au adunat in jurul cutiei de lemn, pentru a trage cu ochiul la cadavrul femeii goale, iar cativa dintre acestia s-au aflat la un pas de a muri chiar ei. La un moment dat, trupul despre care se credea ca e fara viata s-a miscat. Prostituata a deschis ochii si a murmurat cateva cuvinte. Cei aflati in jurul sicriului au sarit ca arsi, terifiati de "reinvierea" moartei, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Imagini incredibile! Isi risca viata ca sa se fotografieze cu lava unui vulcan! Fotograful Denis Budkov a surprins imagini incredibile langa vulcanul Plosky Tolbachik din Rusia. Desi constienti ca isi pun viata in pericol, turistii vin in zona vulcanului Plosky Tolbachik pentru a face fotografii spectaculoase de la fata locului. Acestia, chiar si femei, se apropie periculos de mult de zonele cu lava si stau zambitori la poza. Vulcanul Plosky Tolbachik a erupt in luna noiembrie a anului trecut, timp de aproape cinci saptamani, dupa 36 de ani de inactivitate. Acesta a aruncat lava chiar si la 200 de metri inaltime, anuntaClick.

Cel mai bizar protest impotriva consumarii carnii de animal! Vezi fotografiile care te vor ingrozi! Activistii care militeaza pentru drepturile animalelor au organizat in Barcelona un protest inedit, menit sa-i faca pe oameni sa nu mai consume carne. Oamenii care au trecut in urma cu o saptamana prin centrul Barcelonei au avut un soc datorita "privelistei" cutremuratoare care dainuia acolo. Militantii pentru drepturile animalelor au organizat un protest pe cat de ingrozitor, pe atat de inedit: s-au dezbracat complet, s-au pus in caserole albe, mimand perfect carnea de animale care se gaseste in comert. Cu siguranta, cei care au vazut pe viu intraga scena au luat la cunostinta masacrul care se constituie pentru ca mancarea sa ajunga pe mesele oamenilor, informeazaCancan.

Hotii au pradat politia elvetiana de peste 30 de kilograme de droguri. Peste 30 kg de hasis si marijuana, confiscate de politia cantonului Fribourg si stocate intr-un depozit, au fost furate de indivizi neidentificati, a anuntat politia elvetiana marti. Furtul, comis la sfarsitul anului 2012, nu a fost descoperit decat la jumatatea lunii martie a.c., a adaugat politia, precizand ca o ancheta este in curs. Concret, politia cantonala a constatat in 13 martie ca 28,6 kg de hasis si 4,8 kg de marijuana, provenind din confiscari efectuate in trei cazuri diferite, fusesera furate dintr-un depozit situat la Chatillon, in apropiere de Fribourg. In 5 decembrie 2012, politia cantonala a descoperit ca o gratie a unei ferestre din spatele cladirii fusese taiata. Politia a conchis ca infractori necunoscuti au incercat sa patrunda in imobil, dar nu au reusit. Responsabilul administrativ al obiectelor confiscate a descoperit disparitia drogurilor decat in 13 martie, cand a vrut sa le supuna unor analize, scrieLibertatea.

Casa Groazei s-a vandut. Scoasa la vanzare in luna februarie, Casa Groazei din filmul legendar "Cosmar pe Elm Street", din 1984, a fost achizitionata cu suma de 2,1 milioane de dolari. Dupa ce i s-a facut o renovare generala, imobilul din Los Angeles si-a gasit un nou stapan. Casa are patru bai si trei dormitoare si a apartinut lui Angie Hill, care a cumparat-o in 2008 cu suma de 1,15 milioane de dolari, anuntaClick.