Cel mai scump tricou din lume costa cat un apartament din centrul Bucurestiului. Cel mai scump tricou din New York are pretul a trei sau patru masini decente, respectiv 91.500 de dolari. Cu aceasta suma ai putea cumpara lejer un apartament in buricul Bucurestiului. Ei bine, acest tricou nu este unul oarecare, ci este confectionat din piele de crocodil, iar pe eticheta sta scris numele unei marci de lux. Magazinul in care un astfel de tricou se comercializeaza se afla pe Madison Avenue, in New York, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cele mai murdare monede nationale din lume. Bancnotele si monedele din Danemarca si Suedia sunt considerate cele mai murdare dintre valutele nationale din Europa, conform unui studiu efectuat de profesorul Ian Thompson, de la Universitatea Oxford, care si-a propus sa stabileasca care din monedele nationale contin pe suprafata lor cel mai mare numar de bacterii. Conform acestui studiu, pe fiecare dintre coroanele suedeza si daneza a fost detectate, in medie, circa 40.000 de bacterii, acestea fiind depasite in aceasta privinta doar de yuanul chinez. Euro este considerata una din cele mai curate monede, cu o medie de numai 11.000 de bacterii. Studiul subliniaza ca 26.000 de bacterii sunt suficiente pentru a provoca o infectie, informeaza Capital.

O taranca din Iasi le sufla in ceafa milionarilor din Romania! Florareasa Aurica s-a imbogatit din rasaduri! De Aurica Doroftei nu exista om in toata capitala Moldovei sa nu fi auzit. Florareasa care vinde in acelasi loc de mai bine de 50 de ani s-a imbogatit incet, dar sigur. Dintr-un colt de gradina pe care l-a ingrijit cu dragoste, in urma cu 50 de ani, tanti Aurica l-a transformat usor-usor intr-o sera imensa, de toata frumusetea, unde creste acum rasaduri cu flori "frumoase si grase", asa cum li s-au dus renumele. Om gospodar, de la tara, batranica nu s-a gandit niciodata ca o simpla pasiune pentru flori va ajunge atat de departe, s-o imbogateasca intr-atat incat sa-i faca invidiosi si pe cei mai mari milionari din Romania dinainte de '90, scrie Cancan.

Se intampla in Romania: O echipa de fotbal cauta portar printr-un site de recrutare. Echipa ieseana de Liga a V-a Sageata Popricani a postat un anunt pe un site de oferte de locuri de munca, prin intermediul caruia vrea sa gaseasca "fotbalisti tineri, sanatosi si cu un trecut sportiv curat" pentru postul de portar, transmite corespondentul Mediafax. "Avand in vedere ca in perioada imediat urmatoare incep miscarile de "trupe", ne-am gandit sa venim din timp in fata dvs cu o cerere de fotbalisti, pentru a ne intregi grupul actual. Echipa Sageata Popricani cauta fotbalisti tineri, sanatosi si cu un trecut sportiv curat, pentru urmatoarele posturi: 1 portar, minim 1,75 m inaltime.", noteaza Gandul.

Orasul din Romania cu 30 de semne de circulatie in 200 de metri. Cum a ajuns in aceasta situatie. Soferii care au trecut prin Timisoara cred ca in acel oras s-au adunat toate semnele de circulatie. Pe multe strazi sunt indicatoare din doi in doi metri, cumparate bineinteles din bani publici. Administratorul firmei care a montat panourile a fost si membru in comisia de circulatie a primariei, iar procurorii DNA, vor da "prioritate" acestui caz. Gramada de semafoare si indicatoare de pe strazile Timisoarei reprezinta o provocare pentru soferi. Sunt drumuri unde pe o distanta de nici 200 de metri, au fost montate chiar si 30 de semne de circulatie. Cand intalnesti 4 indicatoare rutiere in mai putin de 40 de metri, este foarte greu sa fii atent si la sosea pentru ca trebuie sa te uiti mai mult la marginea trotuarului, informeaza stirileprotv.ro