O batrana de 91 de ani a incantat cu vocea ei minunata juriul si publicul de la "Neozeelandezii au talent". Olivia, o concurenta de 91 de ani de la "Neozeelandezii au talent", a produs senzatie la una dintre editiile recente ale show-ului. Dupa ce i-a uimit pe toti cu forma fizica de invidiat la varsta ei, femeia a interpretat o melodie in care si-a pus in valoare calitatile vocale exceptionale. Spre incantarea intregii asistente, juriul i-a spus "da" in unanimitate. "Cand eram mai tanara, visam sa fiu celebra, sa ajung la Hollywood si lucruri de genul asta. Acum, nu mi-a mai ramas mult. Oamenii, cand ma vad, se intreaba ce vor auzi de la mine", a marturisit Olivia, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Se liciteaza sume importante pentru orice! Cu cat s-a vandut o bucata de stofa patata cu sangele regelui Ludovic al XVI-lea. O relicva continand o bucata de stofa de in patata cu sangele regelui Ludovic al XVI-lea, ultimul rege al Frantei, a fost vanduta cu 18.738 de euro la o licitatie organizata la Hotel Drouot din Paris. Bucata de stofa, estimata initial la un pret cuprins in intervalul 4.000 - 6.000 de euro, a fost achizitionata de un colectionar francez pasionat de personalitatea regelui Ludovic al XVI-lea, a anuntat casa de licitatii Coutau Begarie, organizatoarea acestei vanzari de suveniruri istorice. Relicva este insotita de o inscriptie manuscrisa in cerneala pe o foaie de hartie - "Sangele pretios al lui Ludovic al XVI-lea, 21 ianuarie 1793. Donata de colonelul Joubert in 1829", anuntaCancan.

Iata sutienul antiviol! Posibilii atacatori, curentati la voltaj mare. Doua studente din India, Rimpi Tripathy si Manisha Mohan, au inventat lenjeria intima care te apara de un posibil viol. Sutienul si chilotii il curenteaza pe posibilul atacator cu o tensiune de 3.800 de kilovolti, chiar si de 82 de ori. Mai mult decat atat, lenjeria are atasat un sistem care transmite mesaje parintilor si politiei in momentul in care femeia este atacata. Studentele au creat acest sistem de protectie in contextul in care, in India, mii de femei sunt violate in fiecare an, informeazaClick.

Nu mai au loc in cimitire si au apelat la o decizie istorica! Vezi ce patesc mortii dintr-o tara asiatica. Au ajuns atat de multi incat nu mai au unde sa-si ingroape mortii. Suna ciudat, dar din pacate acesta este tristul adevar pe care trebuie sa-l infrunte chinezii. Din cauza populatiei numeroase si a extinderii masive a asezarilor urbane si a terenurilor agricole, in China s-a ajuns la situatia in care nu mai exista spatiu pentru ingroparea mortilor, astfel ca autoritatile au recurs la inmormantarile in mare. Conform Washington Post, citat de ziare.com, cimitirele sunt foarte aglomerate, iar locurile de veci au devenit foarte scumpe. Solutia? Guvernul chinez a apelat la inmormantarile in mare, iar familiile care accepta sa-si incinereze mortii si sa le arunce cenusa in mare vor primi un ajutor financiar ce poate ajunge si la 1.290 de dolari, scrieLibertatea.

Cea mai tare broasca! A castigat lupta cu un sarpe care voia sa o manance! Regnul animal este deoseori umitor pentru oameni, mai ales daca sunte martori ai unor lucruri incredibile. Acesta este si cazul broastei din clipul de mai jos care a reusit sa castige lupta ce parea pierduta cu un sarpe. Intreaga scena a fost filmata iar clipul a ajuns pe internet devenind viral in foarte scurt timp. Sarpele a reusit sa muste broasca de un picior si sa o tina aproape nemiscata timp de cateva secunde. La un moment dat insa, amfibianul a executat o miscare uimitoare prin care a reusit sa se elibereze din falcile sarpelui. Mai mult decat atat, a reusit sa se urce deasupra reptilei si sa o stranga in ghem. Sarpele s-a speriat si a fugit, iar broscoiul norocos a primit ovatii din partea celor care au vazut intamplarea, anuntaClick.