Un fotomodel japonez a spart peste 100.000 de dolari sa arate ca o papusa frantuzeasca. Cunoscuta sub numele Vanilla Chamu, o japoneza s-a supus la peste 30 de operatii estetice ca sa arate ca o papusa franceza. Fotomodelul nipon a cheltuit 10 milioane de yeni (adica 102 mii de dolari, sau 335.700 lei) pentru a-si implini acest vis. Vanilla zice ca e multumita ca arata acum ca o europeana, dar inca nu i se pare ca este exact precum papusa de care s-a indragostit in Franta. Asa ca e hotarata sa faca si alte interventii chirurgicale pana isi va indeplini scopul. Asa de mult s-a schimbat de cand a fost "sculptata" cu bisturiul, incat nu poate fi recunoscuta de cei care o stiu de dinainte de a-si face operatiile estetice. Iata cateva din interventiile chirurgicale la care japoneza s-a supus: liposuctie, implant de gene, crearea de pometi, implanturi mamare, operatie la nas. Vanilla Chamu a inceput sa-si faca operatiile de la varsta de 19 ani, varsta actuala tinand-o strict secreta. In ultima vreme, tot mai multe japoneze isi fac operatii estetice ca sa arate precum europenele, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Virgina, caut barbatul perfect pentru casatorie. De ce nu vrea nimeni sa o ia de nevasta. Wang Guiying, o femeie din China, le face pe toate incet si minutios. Si se comporta asa chiar si atunci cand vine vorba de sex. Wang Guiying, in varsta de 107, s-a nascut in provincia Guizhou din China si este fiica unui vanzator de sare. A crescut privindu-si unchii cum isi bateau sotiile, iar acest lucru a marcat-o pe viata. Dupe ce parintii si sora mai mare i-au incetat din viata, aceasta s-a mutat la o ferma si a ales sa stea departe de barbati. La varsta de 74 de ani insa, nu a mai putut lucra pamantul. Acum Wang a decis ca este timpul sa uite trecutul si sa ia taurul de coarne... A dezvaluit pentru presa din China ca spera sa gaseasca un domn de aceeasi varsta. A luat decizia dupa ce a inceput sa se simta ca o povara pentru nepotii ei, mai ales dupa ce si-a rupt un picior la varsta de 102 ani, iar de atunci nici macar curatenie in casa nu a mai facut. "Nepotii si nepoatele mele imbatranesc si copiii lor au deja familii, iar eu devin din ce in ce mai mult o povara. Am 107 ani si inca nu m-am casatorit. Ce se va intampla daca nu ma grabesc si nu-mi gasesc un sot?", se intreaba Wang. Nu putem decat sa-i uram multa bafta, anuntaCancan.

Cea mai tare metoda de a deschide o bere: cu escavatorul! Doi muncitori in constructii din Germania au ajuns vedete pe net dupa ce au demonstrat cum reusesc sa deschida o bere rece cu ajutorul unui escavator. Metoda nu poate fi pusa in practica se pare decat de un adevarat profesionist care este obisnuit sa stapaneasca un utilaj de asemenea mare tonaj. Astfel, cel care opereaza escavatorul, reuseste sa apropie cupa utilajului milimetric de dopul sticlei de bere iar apoi, cu o smucitura foarte fina, reuseste sa o deschida, informeazaClick.

Misteriosul manuscris al Arhanghelului Gabriel da crestinismul peste cap. Un manuscris vechi, gasit intr-un sit arheologic din Iordania, da crestinismul peste cap, deoarece prezinta niste informatii care ar lua din importanta pe care o atribuim invierii lui Iisus Hristos. Manuscrisul este scris in limba ebraica pe o tableta din piatra, cu cerneala, nefiind cioplit asa cum te-ai fi asteptat. Informatiile de acolo, care sunt descifrabile in proportie de 50%, si ar fi fost cuvintele Arhanghelului Gabriel prezinta o informatie care cutremura bazele crestinismului. Se pare ca pe vremea celui de-al doilea templu evreiesc, cu cateva sute de ani inainte de a se fi nascut Iisus Hristos, cineva a inviat dupa trei zile. Intr-unul dintre randurile care se mai pot citi scrie clar "Si in trei zile vei invia!" Astfel, a aparut teoria controversata ca a mai existat un Mantuitor inaintea lui Iisus, care s-a ridicat din mormant dupa trei zile, scrieLibertatea.

Stewardesa a fost pusa sa conduca avionul. Incredibil, dar adevarat! Stewardesa stagiara Kanika Kala a fost lasata la mansa unui avion in care se aflau 160 de pasageri si 6 membri ai echipajului, in timp ce pilotul si copilotul s-au dus sa se culce. Soc! Zborul unei aeronave Air India, de la Bangkok la New Delhi, ar fi putut sa se incheie tragic, dupa ce doi piloti inconstienti au lasat o stewardesa la mansa timp de 40 de minute. Kanika Kala a deconectat pilotul automat din greseala si a intrat in panica. Din fericire, ea a reusit sa-i cheme pe piloti inainte sa se petreaca o tragedie, dar s-ar fi putut ca avionul sa-i scape de sub control si sa se prabuseasca. Bietii pasageri nici nu au stiut ca s-au aflat in mare pericol. Aventura s-a petrecut la 11 mii de metri inaltime. Pilotul Ravindra Nath a parasit cabina pentru 30 de minute, initial pentru a merge la toaleta, dupa care s-a gandit sa traga un pui de somn, anuntaClick.