Norocosi ca sunt in viata: Cele mai ciudate accidente surprinse cu raze X. Saptamana aceasta, radiografia femeii careia i-a ramas un harpon blocat in gat a facut furori pe internet, dar ea nu este singura careia i s-a intamplat un accident atat de rar si a supravietuit. Exista o multime de oameni care au scapat din accidente incredibile, desi sansele nu earau de partea lor, potrivit The Sun, scrie RTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

China va construi cea mai inalta cladire din lume, in mijlocul unui camp. O firma din China cunoscuta in special pentru sistemele sale de aer conditionat va construi cea mai inalta cladire din lume in mijlocul unui camp. Potrivit reprezentantilor Broad Sustainable Construction (BSB), cladirea nu va fi un simpu zgarie nor, ci un adevarat oras vertical, relateaza qz.com. Turnul care va fi ridicat in mijlocul unui camp de langa orasul Changsha, care poarta numele de "Sky City", va avea o inaltime de 838 de metri, cu 10 metri mai mult decat cel mai inalt zgarie nor din prezent, Burj Khalifa din Dubai, scrie Realitatea.net.

Are una dintre cele mai bune slujbe din lume: este platit sa guste bere. Platit sa bea bere de calitate. Asta e meseria lui Dane Morten Ibsen, care este, pe viata, degustatorul oficial al berii Carlsberg. Barbatul, de 43 de ani, are probabil cea mai buna slujba din lume. Povestea lui Dane Morten Ibsen, un barbat platit sa bea bere intreaga viata, a fost prezentata de ziarul "Daily Mail". In calitate de degustator profesionist al berii Carlsberg, Ibsen trebuie sa bea cinci halbe de bere gratis pe saptamana. El isi desfasoara serviciul la sediul firmei Carlsberg din Copenhaga, capitala Danemarcei, unde are sarcina sa testeze atat berea din butoaie, cat si berea imbuteliata in sticle, noteaza Click.

Induiosator! Un politist s-a oprit din urmarire sa lase o rata cu pui sa traverseze drumul. S-a intamplat pe un drum din Statele Unite, unde politistul care statea la panda cu radarul pornit a prins un sofer mai grabit decat ii permitea legea in acea zona. Politistul a pornit imediat in urmarirea soferului pentru a-l amenda. La un moment dat, masina politiei se opreste brusc: pe sosea era o rata cu pui, scrie KanalD.

Ce a patit o angajata McDonald's. Nu i-a venit sa creada cand s-a uitat pe geam. O angajata McDonald's a avut supriza vietii ei cand se aflat la munca: masina ei furata a intrat in drive-thru-ul restaurantului, iar presupusul hot a comandat de mancare. Virginia Maiden s-a trezit intr- dimineata si a descoperit ca masina ei, un SUV, fusese furata, scrie abcnews.go.com. In consecinta, s-a dus cu un taxi la restaurantul McDonald's la care lucreaza, iar cateva ore mai tarziu a avut parte de supriza vietii ei. SUV-ul ei a intrat la drive-thru, iar presupusl hot a facut o comanda. Virginia Maiden a fost sigura ca era vorba de masina ei pentru ca a vazut in ea cozorocul ei de serviciu cu sigla companiei McDonald's, informeaza Realitatea.net.

Gruparea feminina Femen a atacat si papusa Barbie: "Viata in plastic nu e fantastica". Miscarea activista "Femen", care militeaza pentru drepturile femeilor si egalitate intre sexe, a atacat chiar si imaginea pe care o promoveaza papusile Barbie.Activistile s-au scandalizat la faptul ca "jumatatea" lui Ken este prezentata sub forma unei femei casnice, mai mult a unei gospodine. Fetele din grupare sunt recunoscute pentru modul agresiv in care isi promoveaza ideile, in tinute topless si cu un arsenal "draconic", anunta Click.