Demential! El si ea se cearta pe balcon, amantul fuge in chiloti pe fereastra! Situatie de-a dreptul hilara in orasul brazilian Sao Paolo. In timp ce un cuplu se cearta in balconul apartamentului, un barbat, amantul femeii, incearca sa se faca disparut. Ziua in amiaza-mare, trecatorii dintr-un cartier al orasului brazilian Sao paolo au avut parte de o surpriza de proportii. In timp ce doi tineri se certa la cutite in balconul apartamentului in care locuiesc, un barbat, imbracat doar in chiloti incearca sa se faca disparut pe fereastra dormitorului. Individul, amantul femeii, coboara pe o franghie improvizata, facuta din cearceafuri innodate intre ele. Lumea stransa ca la urs in fata blocului unde are loc incidentul striga, fluiera si filmeaza, in timp ce pompierii ajung la fata locului, scrieLibertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Batrani si nelinistiti! Ofereau droguri si prostituate pentru vecinii mai tineri! Doi rezidenti ai unui azil de batrani au fost arestati dupa ce s-a descoperit ca luau droguri si aveau o afacere cu prostituate, conform Daily Mail. James Parham, in varsta de 75 de ani, recunoaste ca procura prostituate pentru colegii lui mai tineri din complexul Vincente Tibbs Senior Citizen Building din New Jersey, SUA. Parham si complicele lui, Cheryl Chaney, de 66 de ani, au fost acuzati pentru posesie de droguri. Compania Englewood Housing Authority, cea care se ocupa de azil, a spus ca Parham si Chaney au fost verificati inainte si nici unul nu avea cazier, noteazaClick.

A ajuns la tribunal pentru ca nu a dat rest 0,06 dolari. Un taximetrist din Hong Kong a ajuns in instanta pentru ca nu i-a restituit unui client pentru calatorie nici mai mult nici mai putin decat cincizeci de centi in moneda locala (aproximativ 0,06 dolari SUA). Procesul sau a durat sase luni si s-a incheiat abia la sfarsitul acestei saptamani, scrie Agerpres. Taximetristul a fost achitat, iar acuzatia ca a retinut in mod ilegal cei 50 de centi HK nu a putut fi dovedita de avocatii reclamantului. Soferul de taxi a spus ca el insusi incearca sa inteleaga de ce-a fost dat in judecata, mai ales ca respectivul client nu-i ceruse restul, informeaza RTV.

Vitel nemaivazut in Turcia. S-a nascut cu inima in gat. Un vitel din Turcia a reusit sa socheze medicii veterinari, care au descoperit ca inima animalului se afla in gat si nu in cavitatea toracica. Stii ca e posibil, in momente de intensa emotie sau atunci cand suferi de o afectiune cardiaca, sa iti simti inima batand in gat? Un vitel nascut din Turcia simte asta tot timpul, pentru ca asa s-a nascut. Este unic si, in ciuda faptului ca vitelul pare a fi complet sanatos, veterinarii planuiesc sa aiba grija de animal pentru intreaga sa viata, pentru ca ar putea intampina, pe viitor, numeroase probleme de sanatate, scrieRealitatea.net.

Si-a lasat camera de filmat in apropierea unui rau. Ce a surprins cand s-a uitat la inregistrare. Ce se intampla cand un grizzly curios da peste o camera de filmat? Ursuletul are parte de un "control" stomatologic, in vazul internetului, iar camera rezista. Asa au stat lucrurile in Alaska, atunci cand un cameraman si-a lasat echipamentul nesupravegheat, la discretia unui pui de grizzly. Ursuletul a mirosit aparatura, ca sa stie daca o poate manca. S-a convins ca nu, desi a atacat-o din toate partile. N-a stiut ca era inregistrat si ne-a aratat dantura si cerul gurii, ca la un control stomatologic adevarat, noteazastirileprotv.ro.