Floarea Leonida s-a intors la bordel sub alt nume! Incearca sa scape de "cronicile negative" ale clientilor! Anul trecut, CANCAN.ro anunta in premiera ca fosta campioana Floarea Leonida lucreaza la un bordel din Ulm, Germania. Faptul ca o tara intreaga a aflat cu ce se ocupa de fapt nu i-a schimbat preocuparile fostei sportive.Reporterii Cancan.ro i-au dat din nou de urma, intr-un alt puf, Butterfly, din Munchen. O vreme, ea a lucrat cu aceleasi pseudonime, "Ina din Spania" sau "Ina, femeia din vis". De curand, insa, din cauza comentariilor negative pe care le-a tot primit pe forumurile dedicate barbatilor care apeleaza la escorte si bordeluri, Floarea a luat o decizie drastica, schimbandu-si numele de scena in "Cristin".

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un american a prins un piton de o lungime record. Pitonul, o femela de aproape sase metri, a fost vazut cum iesea din niste tufisuri de pe marginea drumului de niste trecatori in zona rurala a Miami-ului. Reptila a incercat sa se infasoare in jurul unuia dintre ei, Jason Leon. Dar Jason a reusit sa scoata un cutit si a ucis pitonul. Expertii de la Universitatea din Florida au examinat pitonul si au aflat ca are aproape sase metri si cantareste 58 de kilograme, scrie Click.ro

Unui soldat rus i se extrage pe viu, cu un patent, un glont din frunte. Site-ul liveleak a publicat un filmut socant care prezinta cum i se extrage , pe viu, unui soldat rus un glont cu ajutorul unui patent. In tot acest timp, militarul in loc sa se vaite, zambeste. Imaginile au fost filmate in anul 2000, noteaza postul de radio Vocea Rusiei in timpul celui de-al doilea razboi din Cecenia. Soldatul a rezistat cu curaj in timpul operatiei care a fost efectuata cu un patent si fara anestezie. Pe timpul intregii interventii, militarul s-a incruntat la un moment dat usor si a spus: "Nu ma doare de loc. Parca cineva imi trage pielea si atat". In rest, a fost zambitor, scrie Adevarul.

Casa inedita! Este izolata termic cu lana de oaie! Multi stiu ca intr-o casa se investesc foarte multi bani, mai ales in finisaje. Niste scotieni s-au gandit sa-si izoleze locuinta cu ceva foarte inedit: lana de oaie.De altfel, ei si-au procurat material prima de la ferma din dotare. Casa ecologica, botezata Three Glens, este o casa cu cinci dormitoare si este construita in sud-vestul Scotiei, scrie Cancan.ro

Incredibil 18+! Un cunoscut prezentator TV a supt lapte de la sanul unei invitate! Paul de Leeuw, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori TV din Olanda, a ajuns sa fie luat in ras de internauti dupa ce a facut un gest incredibil intr-o emisiune de-a sa. Omul a baut lapte de la sanul unei invitate. De Leeuw le-a spus telespectatorilor sai ca se intreaba ce gust are laptele de la sanul unei femei si nu a ezitat prea mult sa incerce LIVE sa guste laptele de la una dintre invitatele sale, scrie Click.