Gestul pe care-l va regreta toata viata! Si-a taiat penisul in plina strada, fara sa clipeasca! Vezi ce l-a determinat sa faca asta. Un barbat de 43 de ani din Marea Britanie a comis un gest inexplicabil, in plina strada. Omul a iesit dezbracat pe strada si, fara sa stea pe ganduri, si-a taiat barbatia cu un cutit de bucatarie. Ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic, el s-a dus apoi acasa, unde politistii au fost nevoiti sa intre cu forta pentru a-i acorda primul ajutor. Barbatul a fost dus de urgenta la spital si este in afara oricarui pericol. Se pare ca omul are probleme medicale si nu si-a dat seama ce face atunci cand a comis gestul pe care, probabil, in va regreta toata viata, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Mananca un burger de doua ori mai mare decat capul sau! Un fast food din Japonia a lansat pe piata un burger facut cu taitei iar produsul lor a fost "testat" de un jurnalist de la Rocket News 24. Potrivit Huffington Post, echipa de la Rocket News 24 a comandat un astfel de burger numai ca a cerut ca in loc de o portie de taitei, sa fie aduse 10. Intreaga comanta a costat mai putin de 10 dolari iar burgerul obtinut a fost cu adevarat imens. Chiar daca burgerul era atat de mare, Sato, membru al Rocket News 24, l-a devorat in intregime iar imaginile cu el in timpul "festinului" au ajuns virale pe net, anuntaClick.

Frumoasa asta vrea sa se intoarca in timp! Si-a facut 350 de operatii estetice si acum vrea sa fie cum era inainte. A fost frumos cat a fost, dar acum un fotomodel britanic regreta interventiile estetice pe care le-a avut in trecut. Blondina din imagine, cunoscuta Alicia Douvall, le-a cerut medicilor sa-i scoata toate implanturile de la nivelul fetei. Ajunsa la 34 de ani, aceasta a inceput sa frecventeze cabinetele specialistilor esteticieni de la 17 ani, conform The Sun, timp in care s-au adunat 350 de operatii estetice. Acum aceasta isi da seama ca toate aceste interventii chirurgicale i-au afectat viata. Alicia Douvall a realizat cat de grava e situatia in urma cu 16 luni, cand a nascut-o pe Papaya, a doua sa fetita: "Mi-am tinut fetita in brate pentru prima data si nu am putut sa-i zambesc. Mi s-a rupt inima", spune Alicia Douvall, care in timpul unei operatii, s-a ales cu un nerv afectat, ceea ce i-a dat o paralizie pe partea stanga a fetei, informeazaLibertatea.

Ce a descoperit o femeie in tabloul pictat chiar de ea. "E incredibil. Pur si simplu ireal. Nu imi vine sa cred". In 2009, Chloe Mayo a pictat un tablou in care si-a imaginat cum ar arata viitorul ei sot - inalt, brunet, chipes si cu barba. Femeia in varsta de 31 de ani a uitat apoi de pictura si, dupa doi ani, si-a facut cont pe un site de matrimoniale. Asa l-a intalnit pe Michael Goeman. Cand s-au intalnit in persoana, tanara a avut senzatia unui deja vu. Cand si-a dat seama ca barbatul seamana la perfectiune cu cel pe care il pictase ea, a ascuns dovada sub pat. "M-am gandit ca daca vede pictura va credea ca il urmaream", a spus tanara. Insa, dupa ce relatia a devenit una serioasa, Chloe i-a dezvaluit adevarul. Cei doi s-au casatorit in luna mai a anului trecut, iar acum opera de arta sta agatata de un perete, in casa lor, scrieCancan.

Voia sa filmeze fantomele din casa, dar si-a prins sotia in timp ce facea sex cu fiul lui de 16 ani. Un barbat din Tasmania si-a instalat in casa o camera ascunsa cu speranta sa adune dovezi ca locuinta lui e bantuita, dar ce a gasit i-a intrecut orice asteptari. La sfarsitul anului 2012, cand barbatul a instalat in apartament o camera video, convins fiind ca in locuinta au loc fenomene paranormale. In loc sa inregistreze asa-zisa fantoma, aparatul de filmat a surprins-o pe sotia barbatului in timp ce facea sex cu fiul lui in varsta de 16 ani, provenit dintr-o casnicie anterioara. Tanara a negat totul, dar baiatul de 16 ani a recunoscut ca au facut sex de mai multe ori in ultimele luni. Imediat dupa vizionarea imaginilor, barbatul a chemat politia. Femeia de 28 de ani a pledat "vinovat" in cele cinci capete de acuzare pentru relatii sexuale cu minori. Ancheta a dovedit ca cei doi dezvoltasera o relatie si ca femeia chiar il vizitase timp de 6 zile, la un hotel. Ea a motivat in instanta ca nu stia ca nu are voie sa faca sex cu persoane mai tinere de 17 ani, anuntaClick.