S-au trezit cu bani de la hot pentru furturile comise! Ce a patit un cuplu din America. De ani intregi, un cuplu din Kentucky, America ramanea fara berea pusa in frigiderul aflat in curtea din spatele casei. Dar mare le-a fost surpriza celor doi cand s-au trezit cu un bilet in care hotul isi cerea scuze si le lasa si bani, 140 de dolari, pentru berea furata, informeaza Huffington Post. "Am fost complet socata ca a recunoscut ca a furat si si-a cerut scuze. Mi-ar placea sa il cunosc," a declarat Dee Samad, in varsta de 69 de ani. "In plic se afla banii pe care eu si prietenii mei ii datoram familiei dumneavoastra pentru tot ce am furat din frigiderul de langa piscina de-a lungul anilor," spunea biletul. Mai multe, hotul a scris ca nu este destul de curajos sa vina personal pentru a le da banii, dar ca a fost determinat sa isi indrepte greseala pentru ca l-a redescoperit pe Dumnezeu, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Descoperirea care i-a schimbat viata! Ce a gasit un barbat in peretii casei, in timp ce se ocupa de renovari. Niste banale renovari s-au dovedit pentru un barbat din Hoffman, Minnesota, o adevarata mina de aur. David Gonzales a cumparat o casa abandonata cu 10.000 de dolari, si imediat dupa ce a intrat in posesia ei s-a apucat de reparatii. Cladirea nu era deloc intr-o stare buna, asa ca renovarile pe care le necesita erau destul de serioase. Primul lucru de care s-a apucat a fost schimbarea tevilor. Insa, la scurt timp, el a gasit in peretii casei, printre ziarele folosite ca izolatie, o revista extrem de rara de benzi desenate. Este vorba despre Action Comics nr. 1, care contine prima aparitie a lui Superman si dateaza din 1938, scrie Daily Mail. Omul a pus astfel mana pe o mica comoara. La licitatie, el a vandut revista cu 113.000 dolari. "Vanzarea revistei ma va ajuta sa imi platesc creditul la casa, dar si sa imi cumpar masina la care visez, un Camaro vechi din 1992", a spus David, tata a patru copii, anuntaCancan.

WC-ul asta merge cu 88 km/ora. Incredibil, dar adevarat! S-a inventat cel mai rapid WC din lume, care poate goni cu 88 de kilometri pe ora. A fost construit de instalatorul britanic Colin Furze, de 33 de ani, care a muncit patru saptamani sa creeze masinaria actionata de un motor de 140 de centimetri cubi. WC-ul e inzestrat cu un buton pe manetele de conducere, cu ajutorul caruia se poate trage apa in miscare. Toaleta britanicului o intrece pe cea inventata la Milano, Italia, in martie 2011, care atingea viteza maxima de 68 km/ora, informeazaClick.

Cursuri de reorientare profesionala? Ce ai spune de cele despre prostitutie in folosul comunitatii. Prostituatele din tarile care accepta aceasta practica drept una legala au parte nu doar de plata contributiilor sociale, ci chiar de cursuri in care invata cum sa isi satisfaca clientii. In Bavaria, Germania, femeile care vor sa isi schimbe cariera se pot chiar inscrie la cursuri de reorientare profesionala despre prostitutie. Astfel, ele pot deveni "femei de moravuri usoare" cu diploma. Mai mult, ele nu sunt invatate cum sa faca sex in modul clasic, cursurile fiind orientate, potrivit sueddeutsche.de, catre comunitate, fiind un fel de "scoala de prostitutie an folosul comunitatii". Suna ciudat, dar, femeile invata cum sa satisfaca un client cu dizabilitati fizice sau psihice, fara sa il faca pe acesta sa se rusineze de conditia sa si sa ii produca placere maxima, scrieLibertatea.

Imaginile care au starnit un scandal mondial. Ce se intampla in secret intr-un club, in toaleta femeilor. Clientele, socate. Un club din Scotia a starnit un adevarat scandal dupa ce a instalat oglinzi prin care se poate vedea din exterior in toatela pentru femei. Clubul The Shimmy, din Glasgow, Scotia, este aspru criticat dupa ce pe internet au aparut imagini din toaleta femeilor. Se pare ca in spatele acestor oglinzi exista camere private de unde doritorii pot sa vada in interiorul toaletei. Clubul de noapte percepe o taxa de 1.200 de dolari pentru cei care vor sa inchirieze o astfel de camera. "Am fost socata sa descopar ca prin oglinzile din toaletele femeilor se poate vedea inauntru. Femeile care se aranjeaza in fata acestora nu stiu ca pot fi vazute de afara", a spus una dintre tinerele care a trecut printr-o astfel de experienta. Reprezentantii clubului se apara spunand ca oglinzile au fost gandite ca un element amuzant de design, care sa creasca notorietatea clubulu, anuntaCancan.

Iata primul zgarie-nori "paros"! Pe viitor, marile orase ale lumii ar putea sa fie dotate cu zgarie-nori "parosi". Primul astfel de turn se va numi Soder Torn (Turnul de Sud) si se planuieste sa fie ridicat in centrul capitalei Suediei, Stockholm. Acesta este proiectat de firma Belatchew Arkitekter care spune ca "perii" sunt de fapt fibre subtiri care transforma miscarea in energie cand bate vantul si lumineaza noaptea. Noii zgarie-nori "parosi" vor produce energie, devenind primele "generatoare eoliene urbane", informeazaClick.