OZN fotografiat deasupra unui oras din SUA! Imaginile care au starnit panica! Un OZN a fost fotografiat, din intamplare, deasupra unei cladiri istorice situate in orasul Santee din tinutul San Diego, Statele Unite ale Americii. Fotografia a fost realizata pe data de 7 mai a anului curent de Ellen Henry care efectua cateva fotografii pentru un album istoric. "Ma aflam acolo ca sa fac o serie de fotografii cu un hambar care are valoare istorica. Tot timpul cat am facut fotografii m-am uitat catre cer pentru a obtine un cadru mai bun dar nu am observat nimic ciudat", a declarat Ellen, potrivit Huffington Post. "Dupa ce am facut pozele am observat obiectul pe care l-am imortalizat", a continuat ea, citeaza Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Ce le-a cerut un profesor elevilor: "Daca nu te masturbezi, nu treci clasa!". Un profesor de educatie sexuala din Nevada a fost acuzat de hartuire sexuala, dupa ce le-ar fi cerut elevilor sai sa se masturbeze si sa redacteze un jurnal despre experientele lor intime, ca sa poata promova la materia sa, informeaza New York Daily News. Surprinzator, eleva care a depus plangere impotriva sa, Karen Royce, are 60 de ani. Femeia si-a reluat studiile liceale pentru a se putea angaja ca asistent social. Dar, potrivit declaratiilor avocatului ei, aceasta a fost socata de cerintele exagerate ale domnului Tom Kubistant, profesorul de sexologie, scrie gandul.

Ce a facut un model din Statele Unite intr-un cimitir. "Am vrut sa ma impac cu iubitul meu". Kayla Earl, un model din statul american Alabama, a fost arestata de politisti, dupa ce i-a mintit ca cineva a incercat sa o violeze. Tanara a facut acest gest pentru a se impaca cu iubitul ei. Kayla si-a pus pe cap un sac de plastic si s-a aruncat intr-un sant dintr-un cimitir, dupa care a sunat la politie, potrivit stirileprotv.ro

Superstar din wrestling, cu penisul distrus din cauza unei creme! Waylon Lowe, unul dintre cei mai apreciati luptatori din lume, cunoscut la nivel mondial pentru cariera sa in sporturile de contact, trece printr-o tragedie. Sportivul sustine ca a pierdut multe dintre atributiile penisului sau dupa ce a folosit o crema, intitulata "Kama Sutra Pleasure Balm Prolonging Gel", menita sa ii sporeasca placerea si performantele in timpul actului sexual. Waylon sustine ca, intr-o seara, a aplicat crema pe penis apoi si-a pus prezervativul si a incercat sa faca sex cu sotia sa. Imediat dupa aceea a simtit o durere crunta a organului sexual. Asa ca a dat in judecata compania sustinand ca nu mai poate sa simta cand isi atinge penisul si are probleme erectile, scrie Click.

Ma operau pe creier si eu le cantam la chitara. La intrebarea "cum a fost operatia", muzicianul american Brad Carter, de 39 de ani, poate da raspunsul cu mare precizie. Si asta pentru ca el a cantat la chitara pe intreaga durata a interventiei chirurgicale pe creier la care a fost supus de o echipa de doctorul de la Ronald Reagan UCLA Medical Centre. El a fost diagnosticat cu Parkinson in 2006 si avea nevoie de operatie. Interventia a constat in instalarea unor pacemakere in zonele afectate de pe creier, scrie Click.