Virgine si virgini la licitatie, in cadrul unui reality show. Producatorul de filme Justin Sisely din Australia, renumit deja pentru un documentar pe care l-a realizat despre persoanele care-si vand virginitatea, sustine ca va lansa un reality show cu acelasi subiect. Emisiunea ar trebui sa fie difuzata in premiera in luna octombrie, la Cannes, in Franta, in cadrul unui targ de productii TV si ar urma sa fie difuzata de MIPCOM. Sisely sustine ca emisiunea lui va fi difuzata mondial si va functionea ca o "licitatie" pentru persoane care doresc sa-si vanda virginitatea, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Cum e sa faci sex cu propria sora? Roller Sis dezvaluie tot ce se intampla in patul lor! Surorile Roller Sis au dezlantuit nebunia pe Facebook, dupa ce au postat fotografii scandaloase, in care se ating si se saruta! Roller Sis au devenit celebre in urma cu doua veri cu piesa "Se Thelo", hit pentru care s-au certat cu cantareata Kristie. "Suntem lesbi de cativa ani. Ne-am dat seama ca ne plac fetele in urma unor relatii esuate. Niciuna dintre noi n-am intalnit baieti care sa ne satisfaca fizic si emotional. Pot spune ca suntem bi-sexuale, dar o relatie cu o fata nu se poate descrie in cuvinte. Dar acum ne-am dat seama ca atractia intre noi doua e foarte puternica, din toate punctele de vedere! Amandoua ne cautam si ne-am gasit am fost atata timp aproape una de cealalta si nu ne-am dat seama ca vom putea avea o relatie atat de frumoasa", au declarat Roller Sis citate de Cancan.

Imaginea care a emotionat intreaga lume. Ce au facut doi frati gemeni imediat dupa nastere. O imagine realizata in nordul Spaniei a emotionat intreaga lume. Doi frati gemeni adusi pe lume in nordul Spaniei, printr-o operatie de cezariana, au inceput sa se tina de mana imediat dupa ce au fost asezati unul langa celalalt, scrie Huffington Post. "Erau indreptati cu fetele in directii diferite, insa cu toate astea s-au apucat de mana unul pe celalalt", a spus Dr. Javier Rodriguez, medicul care a realizat operatia de cezariana. Javier Rodriguez a spus ca gestul celor doi bebelusi unul este instinctiv, potrivit realitatea.net

Un amator fara o mana a invins un luptator profesionist de MMA. Cand esti luptator nu mai conteaza cu ce arme lupti. Nu mai conteaza nici daca nu ai o mana sau un picior. Nici in MMA nu conteaza daca nu ai o mana. A demonstrat-o un amator, pe nume Eugene London. Baiatul isi pierduse o mana intr-un accident pe care l-a suferit in timp ce muncea la ferma. Nu s-a lasat batut si s-a antrenat mult pentru a-si indeplini visul: Sa intre in cusca si sa lupte cu un veteran fara handicap. Eugene a reusit sa il bata pe Norm Robichaud dupa un meci absolut halucinant, scrie sport.ro

Si-a muscat sotul de penis, din cel mai stupid motiv din lume! Christina Salinas si sotul ei, Anthony Hill, au fost impreuna la un spectacol de rodeo de unde barbatul a dorit sa plece acasa mai devreme decat sotia sa. Motivul acesta a catalizat un scandal care a degenerat dupa ce amandoi au ajuns acasa. Acolo, barbatul i-ar fi spus femeii ca daca nu se calmeaza are de gand sa plece de acasa cu copii cu tot. Cand au auzit acest lucr, femeia, aflata sub influenta bauturilor alcoolice, si-a iesit din minti si l-a muscat puternic pe barbat de organele genitale, scrie Click.