Pretinde ca a facut 160.000 de exorcizari! Un preot italian vrea sa schimbe regulile in Biserica Catolica. Pentru a face un ritual de exorcizare, regulile Bisericii Catolice spune ca un preot are nevoie de acordul unui episcop. Dar presedintele Asociatiei Internationale a Exorcistilor vrea ca Papa Francisc sa schimbe regulile privind exorcizare. Parintele Gabriele Amorth, care pretinde ca a facut 160.000 de astfel de ritualuri, cere ca toti preotii sa poata practica exorcismul, conform Daily Mail. "O sa cer Papei sa dea acest drept tuturor preotilor si sa se asigure ca toata lumea va avea pregatirea necesara", a declarat parintele. Mai mult, preotul de 88 de ani insista ca e nevoie de oameni care sa stie cum sa faca un exorcism, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ar fi putut fi arestata pentru acel fund bombat: A purtat cei mai mici bikini pe care ii avea. In timp ce o femeie din America a fost arestata dupa ce a purat o pereche de bikini prea mici pentru o plaja publica, unul dintre cele mai sexy modele din lume a fost surprinsa la o piscina intr-un costum de baie similar. Candice Swanepoel s-a bucurat de soare alaturi de iubitul ei brazilian, in timp ce se afla in Miami. Supermodelul Candice Swanepoel si-a aratat frumosul corp bronzat in timp ce se bucura de soare si de apa la o piscina din Miami, alaturi de iubitul ei brazilian, potrivit The Sun. Frumosa tanara din Africa de Sud se afla in America, dupa ce a semnat un cotract cu celebra companie de lenjerie intima, Victoria's Secret. Ea a fost surprinsa de fotografi in cei mai mici bikini pe care ii avea, lasand la vedere fundul bombat care a facut-o celebra in lumea modei, anuntaRTV.

Unul dintre primele calculatoare ale lui Steve Jobs, vandut cu o suma record! Unul dintre cele mai timpurii modele de calculator Apple, construit in garajul casei de faimosul si regretatul Steve Jobs si Steve Wozniak, a fost vandut la licitatie. Calculatorul, construit in 1976, care functioneaza si in ziua de azi, a fost construit manual de Jobs si Wozniak, fiind unul dinte singurele 6 modele de "Apple 1" existente. Calculatorul a avut o valoare initiala de 666 de dolari si a ajuns in posesia lui Wozniak dupa ce Jobs i l-a cedat, inainte sa moara. Recent, calculatorul istoric a fost vandut la o licitatie din Germania contra fabuloasei sume de 650.000 de dolari, informeazaClick.

E printre cele mai infricosatoare poduri din lume! Ai avea curaj sa-l traversezi? Cand vine vorba de poduri infricosatoare, William Preston Lane Jr. Memorial din Statele Unite ale Americii ar prinde un top 3. "Tuturor le e teama", a declarat unul dintre americanii care traverseaza podul zilnic. Supranumit Bay Bridge, podul se intinde pe o distanta de 6.900 de metri, iar cel mai inalt punct al constructiei se afla la 56 de metri. O buna portiune din pod este un tunel sub apa, pentru a permite navelor sa treaca pe deasupra, iar acoperisul acestuia provoaca o stare de claustrofobie. "Toata lumea vorbeste despre teama de a traversa podul. Cand le-am spus oamenilor ca am gasit pe cineva care imi va conduce masina pentru a traversa podul, au ras la inceput. Insa, adevarul este ca tuturor le este frica de pod", a spus Carolyn Casey, cel care este nevoit sa traverseze podul zilnic, scrieLibertatea.

Reusesc sa sara peste doi metri in lungime fara prea mult efort. Cum arata o ora de sport in Kenya. Pe un camp prafuit cativa tineri din Kenya se antreneaza in picioarele goale, fara niciun fel de echipament la saritura in lungime. Pare incredibil, dar au reusit sa sara peste doi metri lungime fara prea mult efort. Ne aflam la o ora obisnuita de educatie fizica dintr-un liceu din Kenya. Insa, performantele tinerilor atleti nu au trecut neobservate de colegi si restul profesorilor care i-au apludat frenetic, anuntaKanalD.

Si-a facut copilul sa planga! Cat de speriat e micutul care "a furat" un pahar de suc! Un copil foarte amuzant face furori de ceva vreme pe internet, dupa ce a fost filmat de propria mama intr-un moment destul de penibil. Micutul pleaca alaturi de mama lui dintr-un restaurant si ia cu el un pahar de suc pe care il cumparase de acolo. Ca sa rada de el, mama sa ii spune ca ceea ce a facut se numeste furt si ca daca il prinde politia ar putea sa ajunga la puscarie. Reactia micutului este incredibila, mai ales cand incepe sa planga speriat de ce anume i se poate intampla. Mai mult decat atat, copilul o implora pe mama sa sa nu cheme autoritatile, in timp ce femeia se distreaza pe seama lui, informeazaClick.