Uite cum arata un hotdog de 2.300 de dolari!Restaurantul New York's 230 Fifth a lansat un super-sandvis de 2.300 de dolari! Pe langa ketchup si mustar, acesta are bucati de muschi de vaca Wagyu, uscate 60 de zile, coniac de 15 ani, ceapa Vidalia caramelizata in Dom Perignon, caviar si varza murata tinuta in vas de cristal, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au uimit lumea medicala! Cum au reusit doua surori sa impresioneze medicii, dupa ce au nascut in aceeasi zi. Cazul unor gemene din Marea Britanie a uimit o intreaga echipa medicala. Erica si Tashina Ackley, in varsta de 21 de ani, au aflat in aceeasi zi ca sunt insarcinate si au nascut la o diferenta de doar cateva ore. Ce doi copii pe care i-au nascut au avut aproape aceeasi greutate, cazul fiind un adevarat mister pentru medicii englezi. "Ne-am gandit ca ar fi frumos sa nastem in aceeasi zi, dar nu ne-am asteptat ca asta sa se intample in realitate", a declarat una dintre gemene, potrivit Dail Mail. Impresionant este faptul ca cele doua au inceput sa aiba contractii la aceeasi ora, in aceeasi zi, iar copii au venit pe lume la cateva ore distranta, in acelasi spital, anuntaCancan.

Au vrut sa urineze pe peretele unui magazin, dar au avut parte de o surpriza neplacuta. Proprietarii unui magazin de lacate din Pennsylvania aveau probleme de ani buni cu trecatorii care urinau pe o alee adiacenta. Dar in mai 2012, cei doi barbati au gasit o solutie inedita: o stropitoare activata prin telecomanda care sa ii ude pe cei lipsiti de bun simt. Mai mult, cei doi au pus si o camera de supravhegere si au inregistrat totul. Filmuletele au fost urcate ulterior pe Youtube si au ajuns in atentia televiziunilor americane. Acestea le-au preluat imediat si au facut colajul de mai jos, care a facut senzatie online, informeazaClick.

UE vrea sa hraneasca vacile cu viermi. Uniunea Europeana a propus zilele trecute un plan pentru hranirea animalelor, in special a vitelor si a porcilor, cu viermi bogati in proteine. Motivul? Cresterea uriasa a cererii de carne pe piata mondiala, care e preconizata a se dubla pana in 2050. Astfel, fiindca la momentul actual hrana animalelor din marile ferme e pe baza de soia, - care e tot mai putina -, savantii consultati de UE au propus o anumita specie de viermi, cea mai bogata in proteine, pentru a constitui baza de hrana pentru vacile si porcii din fermele UE, scrieLibertatea.

Ce a patit o femeie dupa ce si-a facut injectii pentru bronzat. Medicii, socati. Medicii din Irlanda au intrat in panica dupa ce o femeie a ajuns in stare grava la spital cu o boala de piele. Aceasta isi facuse injectii pentru bronzat. Specialistii avertizeaza acum femeile sa nu mai apeleze la aceasta metoda de infrumusetare. Medicii irlandezi au intrat in panica dupa ce o femeie in varsta de 33 de ani a ajuns de urgenta la Spitalul St. Vincent, cu mai multe alunite de forma iregulata, nou aparute pe trup. Se pare ca alunitele i-au aparut dupa ce femeii i s-au facut doua injectii cu Melanotan, un ser care ar duce la aparitia bronzului. Acesta este de 1.000 de ori mai puternic decat hormonul care ajuta la bronzarea naturala, anuntaCancan.

Traiau inconjurate de cadavrele a peste 80 de animale! Un caz socant a fost relatat recent in Statele Unite ale Americii unde o familie intreaga a fost arestata dupa ce autoritatile au gasit in apropierea casei lor cadavrele a peste 80 de animale. Rebecca Keith (58 de ani) si fiicele ei Amanda Keith (33 de ani) si Sara Keith (31 de ani) au fost arestate fiind acuzate ca nu au ingropat animalele din curte dupa cum spune legea. Femeile traiau cu chirie pe proprietatea lui Jason English care a declarat, potrivit Huffington Post, ca a ramas socat in momentul in care a vazut cum traiau cele trei femei. Amanda Keith a declarat insa ca aveau de gand sa ingroape animalele sau sa le incinereze insa ca n a gasit niciodata timpul necesar sa faca asta. Una dintre cele trei femei, Sara, fusese condamnata in trecut la 20 de zile de puscarie din cauza felului in care isi trata animalele de companie, informeazaClick.