Premiera in Cehia! O femeie va avea cvintupleti pe cale naturala. O femeie din Cehia a uimit pe toata lumea cand a anuntat ca e insarcinata cu cinci copii pe cale naturala. Alexandra Kinova, in varsta de 23 de ani, va naste prin cezariana, duminica, primul set de cvintupletii din Cehia. Femeia, care mai are un baiat, nu a crezut ca va naste gemeni, dar doctorii au descoperit in aprilie ca va avea cinci copii. Alexandra a declarat ca a fost in stare de soc dupa ce a primit vestea: "Cand am aflat ca vom aveam cinci, am inceput sa plang", scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

S-a gandit ca e o idee buna sa conduca in timp ce face sex. Ce s-a intamplat dupa e desprins din filmele horror. Un barbat din New Mexico, SUA, a fost arestata dupa ce a condus sub inflenta bauturilor alcoolice... in timp ce facea sex. Bineinteles, nu a durat mult pana cand barbatul a facut accident. Un accident atat de violent incat femeia a fost catapultata din masina pe sosea. Ajunsi la fata locului, politistii s-au frecat cu mainile la ochi: un barbat care de abia putea lega doua cuvinte, un accident si o femeie complet dezbracata si ranita in mijlocul drumului, noteaza Cancan.

Farsa alunescoasa! Ce idee nastrusnica au avut niste liceeni americani. Cativa liceeni din ultimul an au pus in practica o farsa alunescoasa pe holurile scolii lor. Elevii unui liceu din Virginia au turnat ulei de bebelus pe podea si au filmat cum ceilalti alunecau cand incercau sa treaca prin zona. Conform directoarei, Beth Armbruster, grupul buclucas a turnat uleiul in pauza dintre primele doua ore, in timp ce restul elevilor participau la o activitate organizata de liceu, scrie Click.

Ce face un barbat in fiecare zi, de 15 ani. Medici: "E un mutant, nu stim cum traieste astfel". Medicii nu inteleg cum un barbat de 34 de ani, cu o dependenta bizara, este in viata, dupa ce in ultimii 15 ani practic zilnic si-a autoadministrat otrava. Ismail Jasim Mohammed, un fermier din Samarra, Irak, spune ca in ultimii 15 ani a mancat cate cel putin un scorpion pe zi. Barbatul spune ca are ameteli in cazul in care trec trei zile fara sa manance scorpioni veninosi, potrivit NBC News. Ismail a spus ca in urma cu 15 ani obosise sa tot fie "vanat" de scorpionii care traiesc in numar foarte mare in jurul fermei sale, asa ca a intors foaia si a decis sa-i vaneze el pe ei, noteaza Stirileprotv.ro.

Cel mai temut loc din lume. Aici platesti ca sa scapi cu viata. Este considerat de temut, iar aceasta faima si-a castigat-o de-a lungul timpului, oamenii vorbind cu groaza despre acest "subiect". Podul William Preston Lane Jr. Memorial, cunoscut drept Bay Bridge, din SUA, este unul dintre cele mai lungi din lume. Dar nu numai atat. Podul a fost catalogat de revista Travel & Leisure Magazine drept al 9-lea cel mai infricosator pod din lume, din cauza panicii pe care o provoaca in randul locuitorilor din Maryland. "Cand le-am spus oamenilor ca am gasit pe cineva care imi va conduce masina pentru a traversa podul, au ras la inceput. Insa, adevarul este ca tuturor le este frica de pod", a declarat Carolyn Casey, care locuieste in Washington si trebuie sa traverseze podul pentru a ajunge la cea de-a doua casa pe care o are St. Michaels, Maryland, scrie EVZ.

Au vrut sa faca fotografiile perfecte de nunta, dar mirii si nuntasii au avut parte de o surpriza. Un cuplu de tineri a reusit sa faca cel putin o fotografie memorabila de la nunta lor, atunci cand un incident neasteptat le-a stricat planurile pentru sedinta foto. Mireasa, mirele si toti invitatii lor au decis sa faca o fotografie memorabila pe malul unui lac, pe un ponton. Surpriza a venit atunci cand pontonul s-a rasturnat si toata lumea a cazut in lac. Filmuletul a devenit viral, noteaza realitatea.net.