Omul asta traieste cu 27 de lei! Kevin Richardson, de 39 de ani, a renuntat la tot sa stea cu familia lui, de feline, in salbaticie. Zoologul sud-african Kevin Richardson si-a castigat renumele de "Imblanzitorul de lei" dupa ce si-a petrecut ani buni din viata traind printre uriasele feline. Casa lui este acum salbaticia de langa Pretoria. Cand a trecut sa se mute cu tot cu cei 27 de lei si leoaice dintr-o rezervatie in alta, Kevin a folosit o dubita Mercedes Sprinter si atat... Ca fermecati, toti cei strigati de sud-african au sarit in masina si au asteptat linistiti sa ajunga la destinatie. Dupa ce au marcat teritoriul si au alungat dusmanii cu ragetele lor infioratoare, Regii Animalelor s-au ocupat si de Kevin, scrieClick.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ce a descoperit un baietel intr-o camera de hotel. Nu i-a venit sa creada. Un copil de 10 ani a facut o descoperire uluitoare intr-o camera de hotel. Un baiat de zece ani, Cody Shaefer, a dat peste 10,000 de dolari intr-o camera de hotel din Kansas City, informeaza CBS NEWS. Baietelul si tatal acestuia au fost coplesiti pur si simplu de o asemenea descoperire, dar mai apoi au anuntat paza hotelului si au anuntat politia, noteazaRealitatea.

Ce a vazut aceasta femeie prin obiectivul camerei foto. A plans fara oprire. Fotograful profesionist Jerrit Pruyn i-a facut iubitei sale unul dintre cele cele mai frumoase cadouri posibile. Acesta s-a hotarat sa-si ceara iubita in casatorie intr-un mod unic. Fiind legati amandoi de fotografie, Jerrit Pruyn a lipit de obiectivul camerei un mesaj transparent pe care scria "Casatoreste-te cu mine", apoi a rugati-o pe iubita sa sa ii faca o fotografie. Cand aceasta s-a uitat prin obiectivul camerei, barbatul a scos din buzunar inelul de logodna, alaturi de mesajul inscriptionat pe camera, noteazastirileprotv.ro.

Cea mai tare razbunare dupa ce a inselat-o. Ce scrisoare i-a trimis o tanara iubitului ei. Despartirile sunt dificile, dar autoarea acestei scrisori pare ca stie exact ce face, desi se afla intr-un moment foarte sensibil: prietenul ei a inselat-o. In scrisoarea pe care i-a lasat-o fostului ei iubit o fata explica de ce se desparte de el: i-a accesat contul de Facebook si a gasit un mesaj de la o alta femeie, pe nume Kelsi, potrivit DailyMail. Mai departe, ea explica unde i-a lasat lucrurile fostului ei iubit: hainele sunt in locul in care s-au cunoscut, jocurile video sunt unde s-au sarutat prima data, laptopul unde au cumparat prima data jocuri impreuna, televizorul unde au "mers pana la capat" si restul, inclusiv fotografiile cu ei doi, in fata apartamentului femeii cu care a inselat-o. In finalul scrisorii ea ii ureaza fostului ei iubit "spor la vanatoare", noteazaRTV.

Mortul viu. Un barbat cu o boala rara a creierului s-a crezut mort timp de noua ani si a colindat cimitirele. Un om diagnosticat cu o boala rara la creier, denumita popular si "sindromul zombi", si-a povestit peripetiile celor noua ani in care s-a crezut mort. Graham Harrison de 57 de ani a fost convins ca a murit, in urma unei tentative de sinucidere ratate, si chiar obisnuia sa-si petreaca vremea prin cimitire, crezand ca acolo ii e locul. Harrison credea ca, dupa ce a incercat sa se electrocuteze, creierul sau s-a "prajit" si ca este mort, chiar daca respira. Doctorii l-au diagnosticat cu "Sindromul Cotard", cunoscut si ca "sindromul mortului viu", una dintre cele mai rare boli din lume, scrieAdevarul.

Unghia cantaretei Lady Gaga se vinde cu 12.000 de dolari. Incredibil! O unghie falsa confectionata din material acrilic purtata de Lady Gaga (27 de ani) la unul din concertele sale va fi vanduta la licitatie pe Internet. Pretul de pornire este urias: 12.000 de dolari (40.456 lei). Unghia a fost gasita pe scena de un membru al staffului cantaretei, care vrea acum s-o valorifice. Unghia de culoare neagra decorata cu aur a fost purtata de Lady Gaga in timp ce a sustinut un concert pe stadionul Aviva, din Dublin, Irlanda, in septembrie 2012, scrieClick.