Vrei un job? Iata cele mai ciudate meserii din lume! Vrei sa-ti schimbi locul de munca cu unul mai putin obisnuit? Ei, bine in Australia oamenii sunt platiti daca incearca mancare de catei, atunci cand privesc cum se usuca vopseaua, dar si daca miros oamenii la subsori. Acestea par a fi cele mai ciudate meserii din lume. Mark Gooley, in varsta de 50 de ani, este proprietarul unui lant alimentar pentru animale. El isi petrece ziua "rontaind" batoane pentru caini si incercand alte tipuri de hrana pentru patrupede. "Daca tu ca stapan nu poti sa pui gura pe mancare, nu te astepta la catelul tau sa o faca", acesta este principul dupa care "functioneaza" barbatul in meseria lui. El inceraca diferite texturi ale alimentelor si cauta ca hrana oferita cateilor sa fie moale, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un barbat a mers la doctor cu dureri de stomac si s-a intors... femeie. Suna a banc, dar s-a intamplat in China. Un barbat de 66 de ani din China a mers la doctor cu dureri cumplite de stomac numai pentru a afla, socat, ca este de fapt... femeie. Doctorii, la fel de uimiti ca pacientul, au descoperit ca inflamatia de pe abdomenul barbatului era cauzata de un chist ovarian. Potrivit medicilor, chinezul de origine vietnameza sufera de doua boli genetice foarte rare. Una este hiperplazie suprarenala congenitala - cresterea necontrolata a numarului de hormoni masculini. Din aceasta cauza, pacientul prezenta barba si un micropenis. Insa acesta sufera si de Sindromul Turner - o boala genetica ce afecteaza direct cromozomii X si Y. Barbatul, care a crescut ca orfan, nu prezinta testicule si s-a oprit din crestere la varsta de 10 ani, anuntaCancan.

O adolescenta, data afara de la balul de absolvire din cauza sanilor. Erau prea mari! O adolescenta din Washington a fost umilita cand nu i s-a dat voie sa participe la balul de absolvire pentru ca are sanii prea mari. Brittany Minder a venit la bal intr-o rochie fara bretele, dar nu a apucat sa le-o arate prietenilor pentru ca nu a fost lasata sa intre pentru ca organizatorii au fost de parere ca are un decolteu prea generous. Codul vestimentar al liceului permite rochiile fara bretele, insa doar daca decolteul e acoperit. Tatal lui Brittany a spus ca, orice ar face, fata nu are cum sa isi acopere compelet pieptul: "O fata ca Brittany nu ar trebui sa fie obligata sa umble intr-un sac doar pentru ca are sanii mari." Adolescenta a fost de acord intr-un final sa isi acopere decolteul cu un sal si a fost lasata sa intre. Dar s-a simtit prost si a plecat dupa o ora, informeazaClick.

Protest in chiloti si sanii goi la Paris. Vezi ce revendicari au protestatarele. Mai multe femei au protestat topless, in aceasta dimineata, la Paris, in fata sediului ambasadei Tunisiei, cerand eliberarea unor activiste arestate pentru proteste de acelasi gen anti-islam. Protestatarele, in numa de 10, s-au postat in fata ambasadei Tunisiei, imbracate doar cu chiloti negri si cu trupurile pictate cu slogane in care cer eliberarea a trei feministe care au fost arestate pentru proteste impotriva Islamului. Protestul de la Paris s-a desfasurat in timpul in care Pauline Hillier si Marguerite Stern din Franta si Josephine Markmann din Germania ajungeau in sala de judecata, purtand safsari, traditionalul val tunisian. Cateva zeci de persoane s-au adunat in fata tribunalului si au strigat impotriva judecatorului care le apara pe femei, scrieLibertatea.

Acesta este cel mai ciudat cuplu din lume. Ea e aschie, el cantareste 222 de kilograme. "A fost dragoste la prima vedere". O femeie din Marea Britanie care incearca din rasputeri sa se vindece de anorexie si un barbat de 222 de kilograme s-au cunoscut intr-o clinica pentru persoanele cu probleme de alimentatie si s-au indragostit. Lizzie Elsburg, in varsta de 24 de ani, nu isi cauta marea iubire atunci cand a fost internata in clinica de reabilitare, in luna august a anului trecut. Tanara cantarea numai 41 de kilograme. Insa a dovedit ca proverbul "contrariile se atrag" este cat se poate de adevarat cand s-a indragostit de Chris Glasgow, de 28 de ani, care se lupta cu obezitatea morbida si cu dependenta de junk food. Cei doi si-au surprins prietenii si familia cand au inceput sa se imprieteneasca in timpul meselor, in ciuda dietelor diferite. Lizzie a ajuns acum la o greutate normala de 57 de kilograme, anuntaCancan.

50 de ani dupa gratii dupa ce a furat niste coaste de porc. Cu legea din S.U.A. nu te joci. Un barbat din Texas a primit 50 de ani de inchisoare dupa ce a fost acuzat ca a furat coaste de porc, in valoare de doar 35 de dolari. Se pare ca furtul nu este singura infractiune pentru care Willie Smith Wade este condamnat sa stea atatia ani dupa gratii. Barbatul de 43 de ani a fost acuzat si de jaf. Totul s-a intamplat in urma cu doi ani. Atunci el l-a amenintat cu un cutit pe angajatul magazinului de la care a furat coastele de porc. Pana la momentul furturlui de coaste, Willie Smith Wade avea un cazier "impresionant". Barbatul a fost acuzat ca a spart locuinte, a comis mai multe jafuri, asalturi, a parasit locul unui accident, posesie de droguri si a comis doua furturi. Pentru a putea fi eliberat conditionat, barbatul trebuie sa ispaseasca cel putin 12 ani de inchisoare, informeazaClick.