Prima masina zburatoare se vinde cu 940.000 de dolari. Daca cineva credea ca trebuie sa astepte multi ani pana sa vada prima masina zburatoare, atunci se insala. O astfel de inventie a fost brevetata inca din 1940, cand s-au construit 5 modele. Doar 4 dintre ele mai exista, iar prototipul este scos acum la licitatie, suma de pornire fiind 940.000 de dolari (3.000.000 lei). Inventia ii apartine americanului Moulton Taylor. Masina zburatoare are un motor de 150 cp si transporta 2 persoane pe o distanta de 480 km, cu o viteza de pana la 160 km/h. Primul model s-a vandut in anii 1940 cu 25.000 de dolari. Masina-zburatoare a fost considerata inventia de top a secolului XX, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Explicatie halucinata! Ce le-a spus politistilor un sofer care conducea cu 180 km/h: "Aveam viteza asta pentru ca...". Un sofer extrem de grabit din Canada a fost prinsi de politisti in timp ce conducea cu 180 de kilometri pe ora. Omul a fost oprit in trafic de oamenii legii, iar explicatia data politistilor pentru viteza pe care o avea este de-a dreptul hilara. El le-a spus politistilor ca, cu doar cateva minute de a se urca la volan, si-a spalat masina, si avea o viteza atat de mare pentru ca voia ca autoturismul sa se usuce mai repede. Evident, el nu a fost crezut, ci amendat cu 800 de dolari. De asemenea, politistii l-au lasat fara carnet pentru 45 de zile, iar in declaratiile date presei au marturisit ca minciuna soferului vitezoman este, de departe, una dintre cele mai amuzante din cariera lor, anuntaCancan.

Proful de 63 de ani a facut sex cu o eleva, iar iubita l-a filmat. William Hanna, un profesor de 63 de ani din Marea Britanie, a fost arestat dupa ce a facut sex cu o fetita de 15 ani. Barbatul a cunoscut-o pe adolescenta pe Internet, crezand ca fata are, de fapt, 18 ani. Intamplarea a avut loc in camera unui hotel din orasul Birmingham, unde iubita barbatului, in varsta de 58 de ani, filma scena si posta totul pe net. Acestia au fost dati pe mana politiei chiar de mama victimei si au fost condamnati la ani grei de inchisoare: el la 8, ea la 7, informeazaClick.

Imaginea care a socat Facebook-ul! Nu o sa-ti vina sa crezi ce a facut o femeie pentru a scapa de violatori. Imaginea alaturata face inconjurul internetului in ultimele zile. Se pare ca femeile din China au ajuns sa fie hartuite din ce in ce mai des pe strada de diversi indivizi, care nu se mai abtin sa faca astfel de gesturi ziua, in amiaza mare. Si mai grav este ca doamnele nu au nicio sansa in fata agresorilor, pentru ca cei care sunt martori la astfel de evenimente nu indraznesc sa intervina. Pentru a mai diminua numarul acestor cazuri, o companie a avut ideea de a lansa niste dresuri mai speciale care, odata puse pe picioare, dau impresia ca purtatoarea nu s-a mai epilat de ani de zile. Ideea a avut un succes imens iar vanzarile au atins cote record, scrieKanalD.

Experiment extrem! A renuntat sa traiasca doar cu apa si lumina, dupa 47 de zile! O femeie din Seattle, America, Naveena Shine, a hotarat acum 47 de yile sa renunte la mancare si sa traiasca doar din apa si lumina soarelui ca parte a unui experiment extrem, numit Live of Light. Navenna Shine, in varsta de 65 de ani, a incetat sa mai manance pe 3 mai, din dorinta de a vedea cum functioneaza un stil de viata conform caruia lumina soarelui ofera toti nutrientii necesari pentru corp. "Mancarea ne aduce impreuna si, atunci cand renuntam la aceasta dependenta, trebuie sa invatam sa interactionam in situatii in care este absenta", a spus femeia de 65 de ani intr-una dintre inregistrarile pe care le-a publicat pe internet. Numai ca, femeia a auntat dupa 47 de zile ca reunta la acest experiment din cauza ca a inteles ca ceea ce face este extrem de periculos si poate cauza moartea, anuntaClick.