Acesta este cel mai gras caine din Anglia! Cantareste cat un om. Britanicii pot castiga linistiti pentru cel mai gras animal de companie din lume. Un caine rasa bullmastif din Littleover, Derby, cantareste 72 de kilograme, mai mult decat media unei femei din Anglia. Femela pe nume Mizzy a fost dusa de stapani la o clinica de animale, special amenajata pentru astfel de cazuri, de patrupede ce au probleme cu greutatea. Cainele obez, in varsta de 5 ani, a ramas in griija unui veterinar. Stapana catelei o descrie pe Mizzy ca fiind un ursulet dragalas, ce nu era dintotdeauna grasa, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Sa nu te pui niciodata cu o femeie ranita in dragoste! Ce a facut dupa ce si-a surprins sotul in fapt cu alta. O sotie inselata a aruncat-o pe amanta sotului ei de pe o stanca, dupa ce i-a prins pe cei doi impreuna. Lissette Lupo Mamani, mama a patru copii, s-a napustiat asupra rivalei in dragoste Sandra Bruna Morales, in varsta de 25 de ani, dupa ce a prins-o cu sotul ei in Arequipa, Peru. Camerele de supraveghere din zona au surprins intreg incidentul. Pe imagini se vede cum sotul adulter, Renzo Zanabria Huanca, se face nevazut atunci cand apare sotia lui. Apoi se vede cum sotia inselata o ia pe amanta de par si o impinge de pe stanca. Din fericire, dupa o cadere in gol de la 6 metri, femeia a scapat fara rani serioase, anuntaCancan.

Un barbat a fost batut pentru ca intreba lumea daca e constitutional sa faca sex cu capra. Un american din Wisconsin, Shaun Keith Orris, n-a avut, probabil, ce sa faca intr-o zi si a mers intr-un bar, unde a intrebat clientii daca au cunostinta despre dreptul lor constitutional de a face sex cu capra. Din pacate pentru el, patronul barului n-a gustat deloc sondajul cetateanului, astfel ca a fost injurat din greu si chiar luat la bataie. Proprietarul localului le-a povestit politistilor ca barbatul era beat si ca-i intreba pe clienti lucruri nepotrivite. Investigatorii cazului au precizat ca dupa ce Orris a fost batut si dat afara din bar, cetateanul turmentat a mers acasa, de unde s-a intors la local cu un cutit de buzunar, informeazaClick.

Iata ce instrument folosit de toti oamenii de pe planeta va disparea. Dezvoltarea spectaculoasa a tehnilogiei va pune piatra de mormant pentru ultimul serviciu telegrafic din lume. Pe 14 iulie in India, unde se afla ultimul serviciu telegrafic din lume, se va inchide. Compania de stat Bharat Sanchar Nigam Limited (BSNL), din domeniul telecomunicatiilor, va retrage schimbul de telegrame in conditiile in care are pierderi de 23 de milioane de dolari pe an. Doar circa 5.000 de telegrame mai sunt trimise astazi in India, o scadere uriasa de la cele 60 de milioane trimise in 1985 din cele 45.000 de centre ale BSNL. Astazi mai exista doar 75 de centre telegrafice. La 175 de ani de cand Samuel Morse a trimis prima telegrama si la 163 de ani de la prima telegrama trimisa din India (de catre medicul si inventatorul britanic William O'Shaughnessy), modelul telegrafic este rapus de SMS-uri si smartphone-uri, scrieLibertatea.

A castigat de doua ori la loto in 24 de ore. Cary Collings se poate considera cel mai norocos barbat din Statele Unite. Americanul de 61 de ani a castigat la loto 255.000 de dolari (874.000 de lei) in numai 24 de ore. Collings a cumparat primul bilet cand isi alimenta masina la o benzinarie din statul Washington. A ramas uimit cand a vazut ca a castigat 55.000 de dolari. In timp ce-si sarbatorea castigul cu o pizza, americanul a cumparat inca trei bilete. A mai castigat 200.000 de dolari! Barbatul spune ca joaca laloterie din 2004, dar niciodata n-a castigat un premiu atat de mare, anunta Click.