A facut sex non-stop 4.745 de zile. Timp de 13 ani, Seyi Kolade nu a ratat nici o zi fara sa faca dragoste. Pentru asta a avut nevoie de 370 de barbati. Pentru nigeriana Seyi Kolade, acum in varsta de 35 de ani, care locuieste in Marea Britanie, viata inseamna un singur lucru: sex. De la 17 la 19 ani a avut peste 40 de parteneri si nu accepta sa piarda o zi fara sa se culce cu cineva, relateaza "The Sun". "Cand intram intr-un bar ma duceam la primul barbat care imi iesea in cale. Ii spuneam ca-l vreau si... gata. Faceam sex cu el. Nici nu se termina bine intalnirea ca voiam din nou", isi incepe povestea tanara care recunoaste ca este dependenta de sex, noteazaClick.

Faze TariFoto: Colaj foto

Accident stupid. Vezi ce au patit clientii unui restaurant din Thailanda. Clientii unui restaurant din Thailanda au fost loviti de o masina, chiar in timp ce luau masa. Accidentul teribil a fost suprins de camerele de luat vederi ale localului. In imagini se vede momentul in care o masina intra in restaurant, chiar peste oamenii care luau masa. Ei au fost raniti, iar o femeie si un barbat au fost transportati la spital. In mod incredibil insa, oamenii au scapat doar cu rani minore, scriertv.net.

A vrut sa vanda pe internet un sicriu vechi de 200 de ani. Ce a uitat sa mentioneze. Politistii din Iowa, Statele Unite, au luat la intrebari un barbat care a scos la vanzare pe Craigslist un sicriu vechi de 200 de ani, pentru care cerea 12.000 de dolari. Ce nu se mentiona in anunt este faptul ca in interiorul cosciugului se afla un schelet. Politistii au blocat vanzarea, pentru ca legile din Iowa interzic vanzarea ramasitelor umane despre care nu se stie cui apartin. Scheletul respectiv va fi examinat de catre medicii legisti, dar e putin probabil sa fie identificat, noteazastirileprotv.ro.

Asa ceva nu se cade! Cum a fost facuta de ras o mireasa de catre un fotograf. Trebuia sa fie un eveniment perfect, cu amintiri frumoase. Din nefericire, o mireasa din Rusia a ajuns subiect de glume pentru cunoscuti, dupa ce fotograful a prins-o intr-o ipostaza nepotrivita. Luata in brate de mire, tanara a aratat mai mult decat intentiona, iar fotograful angajat nu a ratat momentul. Din pacate pentru ea, imaginea a ajuns pe Internet, scrieClick.

Un lux de-o noapte care costa cat o casa. Cele mai scumpe camere de hotel din lume. Sunt foarte putini cei care isi permit sa plateasca mii de euro pentru o noapte de cazare la hotel, insa cum astfel de oameni exista, pentru ei au fost proiectate apartamente care satisfac cele mai exigente gusturi. Astfel de camere se gasesc in mai toate marile metropole, insa unele dintre ele sunt celebre prin lor pretul urias. Apartamentul Regal, de la New York Palace - 17.000 dolari pe noapte. Opulenta este aici la ea acasa. Camera este decorata in stil Ludovic al XV-lea si al XVI-lea, iar majoritatea obiectelor sunt aurite, potrivitrtv.net.