Au cazut pe geam cand faceau sex. Un barbat si o femeie din Wuhan si-au gasit sfarsitul in timpul unei partide salbatice de amor. Tragedie in China! Ideea nebuneasca de a face sex in fereastra s-a dovedit fatala pentru un cuplu din Wuhan, capitala provinciei Hubei. Geamul s-a spart in momentul de maxima placere si iubitii au cazut in gol. Se tineau strans cu mainile, unul pe altul, si se iubeau ca doi nebuni fara sa le pese ca puteau sa fie vazuti din afara. In momentul de maxima placere, femeia a zvacnit din fund si a lovit geamul care s-a prefacut in tandari, a explicat o sursa care ar fi vazut din intamplare nenorocirea. scrieClick.

Faze TariFoto: Colaj foto

A scapat de inchisoare, dar judecatorii i-au interzis pe viata sa se mai uite la filme porno. Gerard Streator a fost prins in luna septembrie a anului trecut in timp ce facea sex cu o canapea in plina strada. Cu toate acestea, in cursul zilei de luni a fost dar verdictul in cazul bizarelor acuzatii care i se aduc, dupa ce s-a indragostit de o canapea galbena, potrivit NY Daily News. Mobila era aruncata in strada, cand barbatul s-a decis ca este atat de sexy incat merita sa fie satisfacut de catre aceasta. Perversul a fost prins de un politist, dupa ce, intrebandu-l ce face acolo, vinovatul a luat-o la fuga, cu pantalonii in vine. Cu toate ca s-a inchis in apartamentul sau, barbatul a fost in cele din urma capturat ziua urmatoare la hotelul in care lucra, noteazartv.net.

Cele mai fascinante si infricosatoare insule din lume. Orase abandonate, plante si animale endemice, cladiri bantuite, povesti din trecut despre ritualuri excentrice si multa izolare. Asta au in comun insulele cu adevarat spectaculoase din topul alcatuit de HowStuffWorks. Insula Socotra, Yemen. De la Oceanul Indian inspre coastele Yemenului si ale Somaliei se intinde insula Socotra, un loc bizar si fascinant deopotriva. Dominata de muntii Hanghier, insula are peisaje aride, iar flora si fauna sunt, pe alocuri, unice in lume. Izolarea insulei atat de multi ani a dus la aparitia unor specii rare, intalnite numai in aceasta zona, scrierealitatea.net.

Cauti o noua cariera? Un acvariu din China angajeaza sirene. Iti place apa? Poate fi o sansa pentru tine. Un acvariu din China angajeaza sirene care sa distreze vizitatorii ce-i trec pragul. Cele care aplica la aceste joburi trebuie sa fie neaparat femei, sa inoate foarte bine si sa aiba o inaltime de 1,62 m. Fetele isi vor petrece intreaga zi in costume cu coada de peste din licra. Pentru munca depusa, "sirenele" vor primi un salariu anual de 9000 de euro (40.000 lei), potrivitClick.

Descoperirea care a ingrozit-o. Ce a gasit o pensionara intr-o valiza aruncata pe un lac. O pensionara din China a gasit 6 capuri de om taiate intr-o valiza pe care a descoperit-o plutind pe apele unui lac. Femeia in varsta de 68 de ani a avut un adevarat soc atunci cand a facut descoperirea macabra, relateaza Daily Mail. Pensionara a gasit valiza la marginea unui lac din Bengbu in timp ce strangea gunoiul de langa un parc. Atentionati, politistii au crezut ca sunt pe urmele unui criminal in serie. Insa resturile umane s-au dovedit a fi aruncate in lac de membrul unui institut medical din apropiere, scriestirileprotv.ro.