Uite cum arata o rosie expusa la radiatiile de la Fukushima! La doi ani de la accidentul de la central nuclera Fukushima Daiichi, din estul Japoniei, in urma unui seism care a provocat un tsunami, consecintele se remarca mai ales la fructe, legume, flori si animale, potrivit yahoo.fr. Particulele nucleare eliberate au facut ca vegetalele si animalele sa suporte modificari. De la tomate la broaste, cirese, papadie sau trandafiri, numeroase legume, fructe, flori si animale au suferit mutatii genetice din cauza expunerii la radiatii, scrie Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Cum si-a petrecut cel mai proaspat milionar al Romaniei prima zi din noua lui viata. Cum si-a petrecut cel mai nou milionar al Romaniei ziua in care a intrat in posesia marelui premiu. Mai intai, dis-de-dimineata, pe la ora la care Loteria Romana abia isi deschidea portile, fericitul castigator intra in sediu insotit de fiica sa. Pe durata formalitatilor, omul a fost extrem de calm si echilibrat, fara sa-si tradeze vreo clipa nervozitatea si emotia. A stat permanent de vorba cu fiica lui si, la o privire neatenta, pareau o familie care isi dezbate linistita problemele de fiecare zi. Si nu s-au putut abtine de la a-si face un mic dar. Primul dar cumparat din marele premiu: au intrat la magaziunul Unirea, s-au dus glont la un magazine de parfumuri si si-au ales marcile preferate, scrie Cancan.

Un israelian a fost muscat de penis in timp ce statea pe wc.Un barbat in varsta de 35 de ani din Israel a fost spitalizat, dupa ce a fost muscat de un sarpe in timp ce se afla pe WC. Barbatul a fost transportat la spital, unde medicii au constatat ca sarpele care l-a muscat nu era veninos si l-au tratat. "E prima oara cand am auzit de asa ceva. Din fericire pentru el, toate testele au iesit bune si va fi externat in curand", a declarat un doctor, potrivit stirileprotv.ro

Cum va arata noul zgaraie-nori care se construieste in Londra si care sunt cele mai inalte cladiri din lume. Noul zgaraie-nori care se construieste in Londra, supranumit "The Cheasegrater", va fi a doua cladire ca inaltime din City of London, districtul financiar al capitalei Marii Britanii. Conceptul arhitectural al cladirii a atras numeroase pareri pozitive. Despre Cheasegrater se spune ca va fi o inovatie in design, tehnologie si arhitectura. Dorinta urbanistilor si a dezvoltatorilor care au desenat planurile a fost de a trasa noi directii in ceea ce inseamna arhitectura zgaraie-norilor. Trei dintre cele mai inalte cladiri din lume au fost date in folosinta in anul 2012 in Dubai, acolo unde se afla construit si cel mai inalt turn, Burj Khalifa care are 829 de metri inaltime si cel mai inalt ansamblu rezidential, Princess Tower, care are 413 metri, scrie EuroPolitics.ro

Nervi tari. Isi plimba testoasa cinci ore pe zi. Te plangi ca stai mult cu dulaul tau la plimbare? Rob Davies, din Gordon, Manchester, care isi scoate testoasa in fiecare zi si sta cinci ore cu ea, pana... face tot, ce sa mai zica?! Maximus este o broasca testoasa in varsta de patru ani care se deplaseaza cu viteza maxima de 44 de centimetri pe secunda. Maximus devoreaza 33 kg de salata saptamanal, aproape de trei ori mai mult decat greutatea sa de 12 kg, scrie Click.

Asta e poate cel mai bine pastrat secret al OMENIRII! Inmormantarea TIBETANA sau cum un vultur poate devora un om. Se numeste "inmormantarea cerului" si e ceva obisnuit in Tibet. Ritualul este insa socant pentru restul lumii. Dupa procesiunea religioasa solemna, trupul neinsufletit este transportat intr-un loc dinainte stabilit. Acolo rudele ii fac decedatului zeci de taieturi pe trup. Apoi natura isi face pur si simplu treaba. Atrasi de mirosul de sange, zeci de vulturi vin si devoreaza carnea de pe cadavru, scrie Cancan.