Megan Fox este din nou insarcinata. La doar un an dupa ce a devenit mamica, frumoasa actrita Megan Fox este din nou insarcinata. Informatia a fost confirmata chiar de purtatorul de cuvant al acesteia in paginile publicatiei New York Post. Megan Fox (27 de ani) si sotul ei, Brian Austin Green (40 de ani), sunt in culmea fericirii dupa ce au aflat ca vor deveni iar parinti, dupa cum a anuntat chiar purtatorul de cuvant al actritei. "Pot confirma ca Megan este insarcinata din nou cu sotul ei, Brian. Amandoi sunt foarte bucurosi." Cei doi s-au casatorit in iunie 2010 in Hawaii si mai au un baietel pe nume Noah Shannon, noteaza Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Teo s-a impacat cu tatal ei dupa 3 ani! Nu s-au mai vazut de trei ani si n-au mai vorbit de la Craciun. Din iulie, insa, Teo Trandafir si tatal ei, medicul Ion Uta, s-au impacat! Vedeta l-a sunat de ziua lui si au stat la taclale cateva ore. "Teo mi-a promis ca ne revedem curand", a spus doctorul. Teo Trandafir (45 de ani) nu a fost de acord cu atitudinea tatalui ei, doctorul Ion Uta, care nu a pastrat discretia in anumite momente sensibile din viata ei. Anul acesta, Teo si tatal ei au lasat deoparte animozitatile si au inceput sa-si vorbeasca, scrie Click.

Ar fi divortul anului: ce cuplu celebru s-ar fi despartit in secret. Michael Douglas si sotia sa, Catherine Zeta-Jones, ar urma sa divorteze, scrie celebdirtylaundry.com. Conform numarului din august al revistei americane Star, Michael Douglas si-ar fi rugat avocatul sa il ajute sa iasa cat mai avantajos dintr-o despartire de sotia sa. "Un divort de 300 de milioane de dolari. Michael a plecat", titreaza revista Star, care sustine ca actorul s-ar fi mutat deja din resedinta celor doi. Cel mai probabil, presupusa despartire are legatura cu problemele lui Catherine Zeta-Jones, care a fost diagnosticata cu tulburare bipolara si ar urma sa isi petreaca restul vietii mai mult prin spitale, scrie sursa. Michael Douglas si Catherine Zeta-Jones au impreuna doi copii, Dylan (13 ani) si Carys (10 ani), informeaza Gandul.

Alexandra Stan: "Mi-e frica sa nu raman handicapata!". Chiar daca in ultima perioada a inceput sa se afiseze prin cluburi sau pe plaja, in sufletul Alexandrei Stan se duce o batalie. Solista are de luptat cu un demon interior: se teme ca va ramane handicapata pe viata dupa bataia incasata. Aparent, Alexandra Stan si-a revenit dupa bataia pe care a incasat- o de la fostul ei manager, Marcel Prodan, in urma cu doua luni. Insa, in sufletul artistei se duce o adevarata lupta, scrie Libertatea.

O celebra actrita, internata in spital, dupa ce a suferit un accident rutier! Actrita americana Jamie Lee Curtis a fost spitalizata in urma unui accident de automobil care s-a produs joi in cartierul Venice din Los Angeles. Potrivit presei americane, actrita se afla intr-un automobil Yukon, un model din gama SUV produs de GMC, care s-a ciocnit de un automobil BMW. Jamie Lee Curtis si o alta persoana au fost transportate la spital in doua ambulante, insa celebra actrita americana a fost externata in scurt timp, dupa ce a primit tratament medical pentru cateva rani usoare, informeaza Cancan.

Madonna si Lady Gaga, date in judecata in Rusia. Autoritatile ruse intentioneaza sa le dea in judecata pe cantaretele americane Madonna si Lady Gaga, dupa ce au descoperit faptul ca ambele artiste au vizitat Rusia pe baza unor vize eliberate in mod incorect. Biroul Procurorului General al Rusiei a emis o declaratie care confirma faptul ca niciuna dintre cele doua cantarete americane nu a obtinut viza potrivita inainte de a sustine concerte pe teritoriul acestei tari in 2012, anunta Click.