Vestea uluitoare despre Dumnezeu. Toata omenirea astepta asta. Declaratia va face istorie. Religiile vor disparea in viitorul apropiat. Psihologul Nigel Barber sustine ca peste cativa ani religia va disparea, iar oamenii credinciosi vor fi o minoritate, in cele mai multe tari. Nigel Barber este autorul cartii "De ce ateismul va inlocui religia", studiu bazat pe cercetarea credintelor din 137 de tari. Potrivit psihologului, pana in anul 2041, religia practic va disparea, credinta urmand sa fie inlocuita cu interesul pentru proprietati, anunta Yoda.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Inca o romanca isi vinde virginitatea pe Internet! O tanara din Romania a impanzit Internetul cu anunturi de mica publicitate prin intermediul carora isi scoate virginitatea autodeclarata la mezat! Pretul e piperat, insa Adriana, asa cum se recomanda, e dispusa la negocieri mai "la obiect", scrie Wowbiz.

Interviu la peste 130 de metri inaltime! Alpinistul care spala geamuri la etajul 34 dar spune ca "taximetria este periculoasa!". Printre cele mai periculoase meserii este cea de alpinist utilitar. Florin Iacobesc spune despre jobul sau ca este placut si lejer. Cancan a stat de vorba cu el la peste 130 de metri inaltime.

La 51 de ani, poate sa faca ce nu face nicio alta femeie in pat. "Meditatia orgasmica", noua metoda pentru atingerea placerii. Actrita americana Karen Lorre sustine ca, desi are 51 de ani, poate ajunge sa aiba si 11 orgasme pe zi datorita unei tehnici speciale de meditatie, relateaza Daily Mail. Metoda presupune relaxarea totala si repetarea sunetelor , precum in cazul Tantra Yoga. Practicata insa in repetate randuri, in sesiuni de cate 15 minute, tehnica ajuta persoana sa se concentreze mai bine asupra senzatiilor traite, spune Nicole Daedone, fondatoarea centrelor unde se practica "meditatia orgasmica", scrie Gandul.

Ea e "cea mai grasa adolescenta". A fost scoasa din casa de pompierii care au demolat peretii casei. Georgia Davis, in varsta de 20 de ani, a fost catalogata drept "cea mai grasa adolescenta din Marea Britanie". Davis cantarea in jur de 355 de kilograme in momentul in care pompierii au fost nevoiti sa sparga peretii casei si sa o duca la spital, potrivit Stirile Pro Tv.

Imaginea cu care "Femeia Barbie" i-a speriat pe internauti. "Deja este exagerat". Valeria Lukyanova, tanara devenita celebra datorita infatisarii sale asemanatoare cu cea a papusilor Barbie, i-a uimit din nou pe cei care ii viziteaza pagina de Facebook. Ucraineanca in varsta de 21 de ani a postat pe reteaua de socializare o fotografie in care se poate observa cat de mult a slabit in ultimul timp. Desi a adunat peste 500 de Like-uri, imagina a primit si numeroase comentarii negative din partea celorlalti internauti, noteaza Gandul.