Au facut sex oral in masina politiei, fara nicio jena. Doi detinuti, un barbat si o femeie, care erau transportati cu un bus al politiei la inchisoare, alaturi de alti 8 infractori, au fost acuzati de politistii insotitori de comportament indecent. Carlisa Brookins i-a facut un sex oral lui Alexis Garcia, in timpul transportului.Cei doi stateau pe culoare de scaune diferite, despartiti de culoar. Femeia s-a aplecat asupra scaunului in care statea Garcia si a trecut la "treaba murdara". Desi erau imobilizati in catuse, cei doi detinuti au reusit sa-si satisfaca pofetele carnale, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Mireasa care a intrecut masura! Toti cei care au venit la nunta au ramas socati cand au vazut-o: "Ai cea mai oribila rochie din lume". Nunta reprezinta unul dintre cele mai importante evenimente din viata unei femei, iar pentru ca totul sa fie perfect in ziua cea mare doamnele au grija si de cel mai mic detaliu. Evident ca rochia este elementul central, iar alegerea ei este reprezinta o decizie importanta. Mireasa din imaginile alaturate insa a cam intrecut masura. Dorind sa iasa un pic din tipare ea a optat pentru o rochie foarte decoltata, lasandu-si la vedere sanii lasati, care nu erau tocmai atragatori. Toti invitatii au avut un adevarat soc in momentul in care au vazut-o, iar unii dintre ei nu s-au putut abtine si i-au spus in fata ca rochia ei este oribila, anuntaKanalD.

La ce mai apeleaza femeile pentru a fi sexy! Ce parte a corpului si-a tatuat aceasta doamna din dorinta de a fi altfel! Din dorinta de a fi mai atragatoare, femeia din imagine a decis sa-si tatueze sfarcurile. Ea a ales sa-si coloreze pe aceasta parte sensibila doua inimioare, efectul final fiind unul destul de ciudat. Pentru a obtine ceea ce si-a dorit, ea nu a ales o tehnica clasica de tatuare, ci micropigmentarea, procedeu ce se foloseste de obicei in machiaj. Spre deosebire de tatuaje, care sunt permanente si nu mai pot fi scoase decat cu laserul, desenele obtinute prin micropigmentare se estompeaza in timp si pot ajunge, dupa ani, sa nu se mai vada deloc. In ultimii ani, micropigmentarea areolelor mamare a devenit foarte populara, in special in strainatate, in randul femeilor care vor o forma diferita a sfarcurilor lor, informeazaCancan.

O blonda cu o singura dorinta cerseste pe strada: Nu sunt boschetara, dar sunt sincera. O femeie din America a fost surprinsa intr-o intersectie, cu un mesaj amuzant scris pe un carton. Astfel, cu toate ca recunoaste ca are o casa si nu este saraca, tanara recunoaste ca ar vrea sa recurga la marirea sanilor, dar nu are bani de operatie, motiv pentru care le cere bani trecatorilor. Christina Andrews, o tanara din Pensacola, a recurs la o metoda inedita pentru a strange bani de silicoane. Astfel, in timp ce multe persoane cer bani pentru a supravietuii, blonda isi doreste o pereche noua de sani, potrivit NY Daily Mail. Tanara din Florida recunoaste ca a observat ca metoda respectiva este foarte productiva, dupa ce asteptat intr-o intersectie din oras cu un semn simplu, pe care scria: "Nu sunt boschetara, dar am nevoie de implanturi", scrieRTV.

Ce jucarii ciudate: camasa de forta si masa cu catuse! Ai un copil obraznic si nedisciplinat? O companie de jucarii a scos pe piata mai multe produse cu scopul de a-ti educa odrasla. Din fericire, totul face parte dintr-o campanie de promovarea a unei emisiuni tv. Sa-ti cresti copilul este uneori cea mai grea meserie din lume! Mai ales cand e foarte obraznic si are o energie iesita din comun. Copilul face mofturi la fiecare masa si nu vrea nici in ruptul capului sa manance? Producatorii au realizat scaunelul pentru copii care-i prinde mainile si picioarele prin cureluse, tinandu-l astfel sub control. Odrasla este un adevarat explorator si-ti intoarce casa pe dos cand ti-ai luat ochii de pe el? Daca vrei, poti sa-l bagi chiar in camasa de forta, anuntaClick.

Papusa care a scandalizat intreaga lume! Detaliul care a starnit revolta intre parinti: "Nu pot sa ii cumpar asa ceva copilului". Un barbat din Statele Unite vrea sa isi transforme pasiunea ciudata intr-o afacere. Va vine sa credeti sau nu, omul se da in vant dupa papusi si le colectioneaza, ajungand sa detina pana acum cateva sute de exemplare. Pentru ca totul sa fie si mai ciudat, barbatul este pasionat si de curentul anime, fiind fascinat de stilul inconfundabil. Dorind sa imbine cele doua obsesii, el a investit mult timp si bani pentru a realiza o papusa unica. Rezultatul este pe cat de uimitor, pe atat de controversat. Papusile realizate de el arata foarte bine, iar fetitele care s-au jucat cu ele s-au declarat incantate de ochii mari, fata ovala si parul care pare foarte real. Parintii insa s-au declarat socati deoarece papusa are niste sani imensi si un fund respectabil, modelate cu o foarte mare atentie la detalii, informeazaKanalD.