Un medic a furat heroina din stomacul unui pacient. Politistii din Rusia au arestat un medic chirurg dupa ce acesta a furat heroina gasita in stomacul unui pacient in timpul unei operatii. Medicul din regiunea Krasnoyarsk a sustras cinci grame de heroina din stomacul unui pacient care transporta droguri ilegale. Pacientul era supus operatiei pentru extragerea drogurilor, insa medicul nu a predat intreaga cantitate politistilor, scrie EVZ.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cel mai odios criminal in serie roman este o femeie. Prima parte a vietii celei care ocupa primul loc in topul celor mai mari criminali in serie romani reprezinta si azi un mister pentru criminalisti. In fond, nici macar numele adevarat nu ii este cunoscut, atata vreme cat in analele criminologiei ea a ramas cunoscuta ca Vera Renczi , numele de familie apartinand celui de-al doilea sau sot. Unele surse ii indica drept an al nasterii anul 1903 dar, cel mai probabil, Vera s-a nascut la sfarsitul secolului al XIX-lea, in Bucuresti, scrie Adevarul.

N-au mai rezistat caldurii de afara! Au parcat ambulanta puscariei pe plaja si s-au dezbracat! Caldura mare, monser! Termometrul arata peste 36 de grade si nu ai cum sa rezisti tentatiei de a face o scurta oprire pe plaja, mai ales ca marea este la doi pasi... La asta s-au gandit probabil si cei trei angajati ai unui penitenciar din judetul Bacau atunci cand au parcat ambulanta pe plaja. Nu le-a mai pasat ca in jur se aflau numerosi turisti: s-au dezbracat rapid pana la piele, ascunsi printre targi, si-au luat slipul de baie, s-au racorit un pic, iar dupa zece minute si-au reluat drumul spre munca, scrie Cancan.

Candideaza pentru postul de cel mai tantalau infractor! Afla ce a facut! Nici hotii nu mai sunt ce-au fost! Un talhar a ajuns pe mainile judiciaristilor Sectiei 4 dupa ce si-a pierdut portofelul in timp ce fugea de oamenii legii. Pentru Stefan Minca (26 de ani), talhariile stradale erau un mod de a-si duce traiul de pe o zi pe alta. Ajutat de un complice, hotul a pus ochii, zilele trecute, pe o tanara ce se intorcea cu pruncul ei de un an si jumatate din Herastrau, scrie Libertatea.

Coreea de Nord si-a infiintat o armata de 3.000 de postaci online. Un numar de 200 de agenti coordoneaza activitatea a 3.000 de persoane care se ocupa cu postarea de mesaje care lauda politica de la Phenian pe site-uri din Coreea de Sud, scrie Huffington Post. Pentru a-si spori credibilitatea, postacii nord-coreeni folosesc numele unor persoane reale, prezente constant pe forumurile din Coreea de Sud. In postari, ei ii directioneaza pe participantii la discutii spre site-uri de propaganda nord-coreene, scrie EVZ.

Tupeul ei a uimit toti soferii. A gasit probabil cel mai nesimtit mod de parcare. O tanara din China a primit o amenda binemeritata, dupa ce si-a parcat automobilul, un luxos Maserati, in mijlocul strazii. Ea a reusit sa ingreuneze circulatia, motiv pentru care ceilalti participanti la trafic au chemat politia. In loc sa-si recunoasca vina, fata le-a spus politistilor ca lumea este geloasa pe ea pentru ca are o masina atat de scumpa si de aceea au fost chemate autoritatile, scrie antena3.ro.

Cea mai dureroasa experienta. Un barbat era sa se castreze singur, dupa o greseala stupida. Un barbat din Marea Britanie a fost la un pas sa ramana fara mostenitori, dupa ce trecut printr-o experienta extrem de dureroasa. Mai mult, daca nu era dus de urgenta la spital, tanarul ar fi murit din cauza pierderii masive de sange, dupa ce, in timp ce a cazut de pe o barca, testiculele sale au ramas prinse intr-un carlig, scrie RTV.net.