De aruncat sau de pus in rama? Ce opere au ajuns la "Muzeul artei urate". Muzeul Artei Urate reuneste peste 600 de picturi, printre care se numara si reinterpertari ale unor tablouri renumite. Printre "bijuteriile" muzeului se numara varianta transexuala a faimosului tablou al lui Leonardo Da Vinci, Mona Lisa, "Lucy In The Sky With Flowers". "Lucy In The Sky With Flowers" este tabloul care l-a inspirat pe fondatorul muzeului, Scott Wilson, care adora "picturile atat de proaste incat sunt bune". Alte "opere" de arta ce troneaza maiestuos cele trei incaperi sunt No Visible Means of Support, Retch Like an Egyptian; Bone-Juggling Dog in Hula Skirt; Alien Adam and Eve; Lulli, Fowl and Gravestone si Spewing Rubik's Cubes, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A cantat la funduri sexy, pana le-a inrosit, dar surpriza vine la final, de la doua "tobe", care nu sunt ceea ce par. Un nou concept tinde sa prinda contur in lumea muzicii, percutia la partile dorsale ale unor oameni, femei si barbati, care accepta sa joace rolul unor instrumente muzicale de dragul artei. Pleznitul la fund pana modelul simte ca-i ard fesele de atata... "cantat" nu ar fi chiar singura faza inedita a celui care a dezvoltat aceasta idee, din cate se pare un tip cu origini latino. Cel care explica pe You Tube ca singurul scop al productiei este acela de a demonstra ca percutia profesionista se poate realiza pe corpurile oamenilor, se mai foloseste si de chelia unui barbat sau de pieptul altuia pentru furnizarea sunetelor de care are nevoie pentru spectacolul sau inedit. La finalul reprezentatiei care dureaza aproape trei minute, din grupul celor aplecati intru satisfacerea nevoilor artistice se desprind doi barbati, incadrati intre doua femei, pesemne pentru acustica, pentru ca diferenta la plici e sesizabila pentru o ureche fina, anuntaLibertatea.

Pompierita porno, data afara pentru ca a pozat goala! Lipsita de inhibitii, britanica Clare Deloughrey, de meserie pompier profesionist, a pozat goala, spre deliciul tuturor colegilor ei! Din aceasta cauza, tanara de 26 de ani din Marea Britanie a fost concediata. Asta dupa ce au aparut mai multe fotografii pe Internet cu ea dezbracata, iar sefii nu au fost incantati. Clare Deloughrey i-a suparat foarte tare pe superiori, mai ales ca era imbracata in uniforma de serviciu, denigrand astfel imaginea departamentului de pompieri. Femeia are si un copil, dar acest lucru nu a impiedicat-o sa devina un model sexy pentru un fotograf britanic, informeazaClick.

La 54 de ani pare de 25, fara nicio operatie estetica! Cum arata femeia care pare sa fi descoperit secretul tineretii vesnice. In timp ce mai toate femeile incearca sa amane semnele imbatranirii cu operatii estetice, creme sau lotiuni "minune", Kim arata perfect fara niciun ajutor din partea industriei cosmetice. Femeie uimeste pe toata lumea atunci cand este pusa sa-si spuna varsta, deoarece chipul ei nu o arata deloc. La 54 de ani, Kim pare de aproape 25, si nu are nicio operatie estetica. In timp ce sotul ei, in varsta de 57 de ani, crede ca sotiei sale ii lipsesc genele imbatranirii, femeia este de alta parere. Ea spune ca sportul si partidele regulate de sex au ajutat-o sa arate atat de bine. Cuplul are doi copii, o fata de 25 de ani si un baiat de 23, si nu de putine ori s-a intamplat ca cei din jur sa creada ca mama este si fiica ei sunt surori, scrieCancan.

Socant: Cele mai ciudate boli din lume. Vezi cum arata oamenii cu cele mai ciudate boli genetice sau transmise, de la membre crescute exagerat, pana la piele albastra si par in ochi. Boala pielii albastre. Boala este cauzata de o expunere prea mare la metale ce contin argint sau la saruri de argint. Pielea bolnavilor poate ajunge de la bleu deschis, la mov. In general, in afara de culoarea albastra, cei care sufera de acest sindrom nu au alte probleme grave de pe urma ei. Exista dovezi ale existentei unei intregi familii in statul american Kentucky ai carei membri albastri au trait pana la varsta de 80 de ani, anuntaLibertatea.

Nimeni nu se astepta. Sportul de care s-a apucat o avocata de 45 de ani. O avocata din Marea Britanie si-a descoperit o noua pasiune la varsta de 45 de ani. Ea s-a apucat de culturism. Mama a patru copii, Christina Chinnock, obisnuiste sa poarte in timpul zilei peruca si roba specifice sistemului judiciar englez, dar seara, le da pe un costum minuscule de baie. Desi se antreneaza de nici un an, ea a reusit sa castige deja un premiu, primul loc al Campionatul Federatiei Galeze de Culturism, la sectiunea dedicata femeilor de peste 40 de ani. Mai mult, Christina spune ca cei patru copii ai ei - Rhys, de 20 de ani, Rhian, de 18, Dylan, de noua si Leona, de cinci - sunt foarte mandri de mama lor. Femeia practica avocatura din 1998, dar spune ca a fost mereu interesata de fitness, informeazaClick.