Tu ai purta asa ceva? Bijuterii cu animale la purtator. O creatoare de moda a vrut sa le arate oamenilor ca nu e deloc normal sa poarte blana. Cecilia Valentine a folosit un hamster adevarat pe post de accesoriu pentru un colier din colectia "Fur is Alive". Dar tanara creatoare a fost uimita cand a primit un raspuns negative de la persoane care nu au inteles mesajul ei. Femeia din Amsterdam spune ca hamsterul a fost folosit doar pentru sedinta foto de trei minute, iar apoi animalul a fost pus inapoi in cusca lui. Mai mult, o alta imagine, in care un model poarta o bentita cu un pui de gaina, a fost modificata pe calculator pentru a pune mica pasare in colivia atasata, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Descoperirea a ingrozit o lume intreaga! Vezi ce monstru a fost gasit in apele unui rau din Rusia! Mii de oameni au ramas socati cand niste barbati care navigau pe raul Volga, din Rusia, au descoperit acest monstru in ape. Cu siguranta cei care pana acum inotau fara probleme in raul Volga nu vor mai avea curajul sa se mai bage in apa. Ciudatenia pe care au gasit-o cativa localnici a bagat in sperieti pe toata lumea. Culmea este ca monstrul era in viata si se lupta sa traiasca, anuntaCancan.

Barbatul cu scrotul de 60 de kilograme vrea cariera TV! Wesley Warren Jr., cunoscut drept "barbatul cu scrotul de 60 de kilograme" are planuri mari. El considera ca experienta prin care a trecut merita sa fie televizata. In luna mai a anului 2008, Wesley Warren Jr. s-a lovit la testiculul stang in propria casa. "A doua zi cand m-am trezit am observat ca scrotul meu era de marimea unui pepene. Atunci abia incepea cosmarul meu", a povestit omul. Wesley Warren Jr. nu avea asigurare medicala la momentul respectiv astfel ca nu a fost tratat corespunzator de medici. Asa se face sa scrotul sau a continuat sa creasca pana cand a ajuns la 60 de kilograme. Dupa ce povestea lui a ajuns cunoscuta la nivel international, a primit ajutor pentru o operatie la scrot insa sustine ca in urma acesteia nu a scapat inca de amintirile negre, informeazaClick.

Au alergat goi pusca pentru a avertiza asupra disparitiei tigrilor! Unii oameni sunt capabili de orice de dragul animalelor. Astfel, in jur de 300 de englezi au protestat complet dezbracati la Gradina Zoologica din Londra pentru a trage un semnal de alarma asupra disparitiei tigrilor de Sumatra. Mai mult, cei 300 de oameni au dorit astfel sa stranga bani pentru a proteja Tigrul de Sumatra, o specie din care mai sunt doar 300 de exemplare in salbaticie. Fara sa se rusineze, alergatorii au defilat complet goi, sub privirile uluite ale vizitatorilor. "Daca acest lucru ajuta tigrii, o fac fara sa stau pe ganduri", a declarat unul dintre participanti. In timp ce unii iubitor de animale au ales sa apara goi, au fost si cativa pictati pe trup, asemeni unui tigru. Oamenii au strans in jur de 60.000 de lire sterline, bani destinati ajutarii tigrilor de Sumatra, scrieLibertatea.

Risca sa paralizeze din cauza parului prea lung! Numele ei este Asha Mandela, din Atlanta, Georgi si este cunoscuta drept femeia care are cel mai lung par din lume. Lungimea podoabei sale capilare este de aproape 17 metri si ii pune viata in pericol, avand in vedere ca Asha ar putea paraliza din cauza unor afectiuni cauzate de parul sau. In ciuda acestui lucru, Asha a declarat recent ca nu are de gand sa se tunda niciodata si sustine ca parul ei imens face parte din viata ei. Asha sustine ca ii trebuie in jur de doua zile sa isi spele si sa isi usuce parul si ca acest lucru nu o deranjeaza deloc. Cu toate acestea, medici de specialitate sustin ca parul ei este atat de greu incat coloana ei vertebrala s-a curbat pericolos de mult iar acest lucru ar putea duce la afectarea maduvei si implicit la paralizie. In pofida acestor lucruri, Asha refuza sa se tunda, anuntaClick.