Are la activ peste 200 de operatii! Transsexualul care si-a distrus corpul cu injectii ilegale cu silicon. O femeie dependenta de operatii estetice care a ajuns desfigurata dupa aproape 100 de interventii neautorizate vrea sa le previna pe femei cu privire la riscurile procedurilor de acest tip. Monique Allen, care are la activ peste 200 de operatii estetice, a devenit obsedata cu siliconul lichid si si-a injectat 12 litri in corp, totul in timpul a 75 de proceduri ilegale. Pe parcursul anilor, femeia de 58 de ani a avut 23 de operatii de retusare a nasului si noua mariri ale sanilor, ajungand la marimea 38FFF. "Am devenit dependenta de operatii si mi-am distrus fata. Din ce in ce mai multi oameni mor din cauza injectiilor ilegale cu silicon, dintre care multe femei tinere. Vreau sa ele sa ma vada si sa inteleaga pericolele", a declarat Monique, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Metoda thailandeza anti-copiat la examen. Nu o sa-ti vina sa crezi ce poarta elevii pe cap. Profesorii de la Universitatea Kasetsart din Thailanda sunt in mijlocul unei controverse de proportii dupa ce elevii lor au fost oblicati sa poarte "ochelari de cal" din hartie, niste dispozitive menite sa ii impiedice de la copiatul la examenele. O fotografie care arata in jur de 100 de studenti purtand palarii rudimentare anti-copiat a fost recent postata pe Facebook de catre consiliul elevilor de la KU, unde a primit atat de multe reactii negative, incat a fost in cele din urma stearsa, potrivit OddityCenter. Cu toate acestea, se pare ca studentii nu au fost obligati sa poarte ochelarii de cal de hartie, ci, de fapt, ei au fost cei care au sugerat asta, anuntaRTV.

Spectacol de infarct, intr-un cimitir din Romania! Cum a putut sa-si faca aparitia un barbat dintre cruci! Te-am zarit printre morminte, m-ai lasat fara cuvinte... Nici nu se putea altfel, in cazul de mai jos. Nu de alta, dar protagonistul filmuletului si-a facut aparitia dezbracat in cimitir. Mai mult, ca si cand nimic nu ar fi fost in neregula cu el, si-a incordat muschii si a dat un recital a acordeon. Filmuletul a fost distribuit de sute de persoane pe Facebook, insa pana acum nu s-a descoperit identitatea excentricului lautar, care canta "Cine-a pus carciuma-n drum" in vreme ce se plimba prin cimitir gol-pusca, incaltat cu papuci si cu o palarie pe cap. Dupa cateva minute de show printre cruci, artistul necunoscut a parasit poarta cimitirului si o ia agale, spre sat, pe o ulita, informeazaCancan.

Medicii au inghetat cand au vazut-o! Femeia care a ramas fara oase si dinti din cauza unui obicei banal. O femeie din Statele Unite ale Americii s-a otravit in fiecare zi, fara sa stie, timp de 17 ani. In jurul varstei de 30 de ani ea si-a inceput obiceiul de a consuma in fiecare dimineata ceai verde. Acesta nu este un lucru rau, insa femeia a ajuns in scurt timp sa bea si cate 100 de pliculete pe zi. Nu a stiut insa ca acest lucru avea sa o afecteze mai tarziu. Acum, la aproape 50 de ani, medicii au diagnosticat-o cu o boala extrem de rara a scheletului: fluoroza. In cele din urma si-au dat seama ca oasele femeii sunt slabite iar ligamentele sunt calcifiate tocmai din cauza substantelor din ceaiul verde consumat in exces. Oasele sale sunt extrem de sensibile si se pot rupe oricand. In plus, femeia si-a pierdut aproape toti dintii. Totusi medicii spun ca daca va urma tratamentul si va renunta la consumul de ceai, ea isi va putea reveni complet, scrieKanalD.

25 August, "Ziua Topless". Cum va fi sarbatorita Ziua Sanilor Goi. Duminica, 25 August, va avea loc cea de-a sasea editie a Zilei Topless. In aceasta zi femeile sunt incurajate sa renunte la sutiene in semn de protest fata de faptul ca barbatii pot umbla pe strada fara tricouri, in timp ce ele sunt obligate sa ramana cu hainele pe ele. Initiativa apartine unui grup de sustinatori ai UFO, numit "the Raelians". In aceasta zi, adeptii masculini ai grupului isi vor acoperi sfarcurile cu banda adeziva in semn de protest. "Nu este nicio problema in faptul ca la eveniment vor participa si barbati. Acestia sustin initiativa noastra", a declarat Nadine Gary, una dintre membrele Raelian. Ziua Topless a fost sarbatorita pentru prima data in 2007, cand activista Phoenix Feeley a castigat un proces impotriva New York-ului, dupa ce fusese arestata pentru ca a aparut in public cu pieptul dezgolit. In New York, toplessul pentru femei este legal, asa ca orasul a trebuit sa o despagubeasca pe Feely cu 29.000 de dolari, anuntaClick.